header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

perverst

En LHBTQ-gruppe ønsket å avholde en parade i Florida, men etter at de ansvarlige myndighetene som konsekvent arbeider for barnas beste, hvilket forbyr unaturlige tidlig-seksualisering av barn og mindreårige, ble paraden overraskende og lykkeligvis avlyst.

En indikasjon på at LHBTQ-bevegelsen (samlebetegnelse for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) ønsker å gjøre tidlig seksualisering og pedofili sosialt akseptabelt trinn for trinn, kan for tiden sees i den amerikanske delstaten Florida. Republikaneren Ron Desantis fører en konsekvent anti-transgender ideologipolitikk og beskytter barn mot en syk ideologi promotert av et mikroskopisk mindretall.

Spørsmålet er hvorfor ønsker disse LHBTQ-aktivistene er så fiksert på at uskyldige barn skal se de nakne, halvnakne og tildels utkledd som perverse svin?

perverst 1Hvis noen hadde løpt naken rund sammen med barn som disse syke og perverse figurene, ville de i et normalt samfunn blitt straffeforfulgt og fengslet i årevis. Alternativt ville disse abnormalitetene blitt tvangsinnlangt i en psykriatrisk institusjon uten noen gang å bli sluppet ut i friluft med normale mennesker.

Perverst: LHBTQ-grupper retter fokuset mot uskyldige barn!
I et Facebook-innlegg forklarte gruppen: «Som dere alle vet, er det politiske klimaet vi er i for øyeblikket av stor bekymring for samfunnet vårt. Etter flere møter med byens embetsmenn, er det med tungt hjerte at Pride Alliance of the Treasure Coast kunngjør at helgens pridefest nå vil være et arrangement for 21 år og eldre.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

«Byen har bestemt at vi må være på vakt gitt sannsynligheten for at guvernøren vil vedta den nylige loven i kveld og har tvunget oss til å gjøre denne nødvendige endringen. Vi er selvfølgelig opprørte og motløse over at det har kommet til dette. Vi beklager også at vi måtte kansellere planene våre om å gjeninnføre vår elskede parade.»

Nyheten kommer etter at Representantenes hus i Florida sendte Desantis et lovforslag som ville forby barn fra å delta på voksenarrangementer, som vil inkludere dragshow.

Som WFLA rapporterer, definerer lovforslaget «levende voksenopptredener» som «enhver forestilling, utstilling eller annen presentasjon fremført foran et levende publikum og involverer, helt eller delvis, nakenhet, seksuell atferd, seksuell opphisselse, spesifisert seksuell aktivitet, .. . utuktighet. Viser eller simulerer atferd eller utuktig fremvisning av proteser eller imiterte kjønnsorganer eller bryster».

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

I tillegg vil guvernørens lovforslag, dersom det vedtas, gi staten Florida muligheten til å tilbakekalle serverings- og alkohollisenser fra virksomheter som tillater barn tilgang til arrangementer for voksne.

Jeg har tidligere vist til hvordan barn blir traumatisert og følelsesmessig ødelagt av denne syke LHBTQ-lobbyen i bl.a. denne artikkelen:
https://fmi.no/2673-11-ar-gamle-skolebarn-traumatisert-av-transvestitt-skole-stanser-umiddelbart-en-pervers-og-unaturlig-seksualundervisning-100423.html

Morten Lorentzen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 86 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015