header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

stille

Ulovlig overvåking av norske borgere er ikke forenlig med det som egentlig skulle vært en rettsstat, men det er enda en bekreftelse på svakheten med et parlamentarisk demokrati og at vi i praksis lever i en form for diktatur. Bilde: pixabay.com

Ved å sende en stille SMS, også kjent som Silent SMS eller Stealth Ping vil smarttelefonen din bli lokalisert fra politiet representert ved Kripos, PST og etterretningstjenesten.

Normalt kan du ikke gjenkjenne den stille SMS-en fra staten. Du vil verken motta et signal eller et varsel. Likevel kan i det minste noen Android-eiere ta forholdsregler for å oppdage en stille SMS.

Tegn på overvåking
Disse usynlige korte meldingene sendes automatisk og med korte intervaller av dataprogrammer. I en fungerende rettsstat skulle domstolene gitt politiet fullmakt til å registrere og lagre de resulterende dataene fra telefonleverandørene, men her neglisjerer justisdepartementet og politidirektoratet norsk lov.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Spørsmålet er om dette er en vanlig praksis i regionen Norge som stortingspartiet stilltiende samtykker i, og hvis ja, da er dette organisert kriminalitet eller kanskje mer korrekt, et diktatur?

Lokaliseringen er ikke nøyaktig, men refererer til mobiltelefoncellene hvor mobiltelefonen er registrert.Detaljerte bevegelsesprofiler lages med denne metoden.

Du kan bare forhindre mottak av en stille SMS hvis smarttelefonen er slått av og batteriet og SIM-kortet er fjernet, noe som er umulig med dagens telefoner. Men det eksisterer flere apper som viser deg mottak av lydløs SMS, eksempelvis SnoopSnitch for Android.

Det er imidlertid fortsatt uklart nøyaktig hvem du mottok den stille SMS-en fra. Men det finner du nok aldri ut av med mindre politiet en dag står foran døren din.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Appen varsler deg også hvis kriminelle utgir seg for å være en radiomast og kun ønsker å få informasjon av data og samtaler (såkalte IMSI-Catcher (fangere).

Noen av oss husker hvordan PST for noen år siden benyttet IMSI-Catchere for å overvåke visse lands ambassader i Oslo for først å benekte dette, før fakta og bevismengden ble for stor at de pinlig måtte innrømme at de faktisk agerte med kriminell energi og ikke i henhold til norsk lov.

Til den som fortsatt tror at dette organet fortsatt ikke benytter seg av ulovlige metoder ønsker vi fortsatt en god natt....

Om vi vil eller ikke: Vi er alle fulltidsovervåket!
Vi har dessverre ikke funnet svar hverken på i hvilket omfang dette gjennomføres, ei heller relevant informasjon, men vi henviser til denne artikkelen hvor det klart bekreftes av systemmedia at vi alle er fulltidsovervåket:
https://www.aftenposten.no/norge/i/kEKbqB/i-det-stille-oeker-myndighetene-overvaakingen-av-norske-innbyggere

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 98 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015