header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

wienFor å gjøre det klart nok en gang, dette skjedde ikke i ett av de 57 islamske landene i verden, men i hjertet av Europa, i Wien. Foto: Evgeniy Medvedev/shutterstock

Den bestialske forbrytelsen fant sted for en uke siden midt i Wien i Østerrike foran en t-banestasjon, og minner om tidlige sivilisatoriske henrettelser av gamle sumeriske generaler mot erobrede folk, eller någjeldende praktiseringen av sharia-loven i islamske land.

Opptil ti menn skal ha holdt fast til bakken en 31 år gammel algerier og bokstavelig talt partert ham med to macheter.

Med blodet fossende ut av stumpene hvor det tidligere hadde vært hender og føtter tok det ikke lang tid før «kulturberikelsen» var død.

Hvorfor opplyser ikke politiet detaljer om slaktingen til befolkningen?
Tydeligvis skal ikke den østerrikske befolkningen vite noe om hvilken umenneskelig kulturimport som lever blant de, da politiet ikke har gitt noen detaljer om forbrytelsen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Offentliggjøring av bilder eller tilgjengelig videomateriale for å få arrestert de gjenværende voldsforbryterne blir utrolig nok ikke publisert. Den dag i dag går gjerningsmennene – med unntak av én mistenkt – en 24 år gammel landsmann av offeret som hoppet ut i Donaukanalen for å flykte og ble fisket ut av politiet – uhindret rundt i Wien.

Mistanken om at politiet ikke publiserer detaljer er basert på å hindre et voksende ramaskrik blant befolkningen. Østerrikerne skal tydeligvis ikke bli opplyst om hvilket menneskelig søppel som uansvarlige politikere masse-importerer.

Systemmedia lyver! Ikke tro et ord!
Forbrytelsen, eller mer korrekt slaktingen, har allerede passert og selvsagt nevner systemmedia den kun i en liten notis hvor de melder om en død person, men uten å oppgi detaljer.

Rundt 10 personer angrep en 31 år gammel algerier på perrongen til Jägerstrasse (Jaktgata) undergrunnsstasjon i Wien. Offeret ble lagt i bakken foran t-banestasjonen. To av angriperne skal ha dratt ut macheter og delvis hakket av både hender og føtter på det forsvarsløse offeret mens han var ved full bevissthet.

Ikke bare i Østerrike, men også i Norge er bruk av machete og kniv blitt helt «vanlig» blant kulturfremmede. Bakgrunnen er «kulturberikelsen» av millioner av rasefremmede de siste tiårene med en annet moral- og verdigrunnlag enn hva vi praktiserer her i Europa.

Denne bestialske kroppsstraffen er fortsatt veldig vanlig i islamske regioner i verden.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Å kutte av folks lemmer mens de fortsatt er i live er i følge Koranen en «advarsel fra Allah». Islamsk sharialov, Sura 5.38 gir blant annet denne straffen for tyver. For gjengangere er det mulighet for å kutte av høyre hånd samt muligheten til å kutte av venstre fot.

Siste uke vakte det internasjonal interesse da en tyv i Somalia fikk avhugget høyre hånd og venstre fot, uten at vi har funnet en eneste notis eller fordømmelse fra systemmedia eller fra noen i stortingspartiet.

Uansett: Masseimporten av dysfunksjonelle kulturfremmede til Europa fortsetter med uforminsket styrke med det som mål å destabilisere vårt kontinent og bytte ut den hjemlige befolkningen.

Hvorfor store deler av befolkningen fortsatt er i komplett velstandskoma og nekter å innse realitetene, er mer enn uforståelig.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 221 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015