header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

kniv people g8b6bf38d6 640 pixabay com

«Vi trenger noe sånt som en "Wagner-tropp" med europeiske patrioter og vidtrekkende makter. ...men det mangler politisk vilje til å ta mottiltak her. ...og velgerne godkjenner det.» Foto: Pixabay.com

En fransk politimann ble alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket av en representant fra de fremmede invasjonsstyrkene mens han prøvde å stoppe såkalte «migrantbåter» som forsøkte å nå Storbritannia via den engelske kanal.

Fransk politi hadde allerede ødelagt tre gummibåter på en strand i nærheten av Calais, som de illegale kulturfremmede ville bruke for å krysse kanalen fra Nord-Frankrike til Storbritannia.

Da en fransk politimann forsøkte å punktere gummibåten til en gruppe på 60 rasefremmede, forsøkte en av «kulturberikerne» å forhindre dette ved å stikke en kniv inn i hånden til politimannen. Systemmedia-avisen «Le Monde» skrev at tjenestemannen, som ble skadet i en arterie, måtte opereres i all hast.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

En av de største systemmedia-avisene i Tyskland, «Die Welt» meldte nylig at Paris og London nå er enige om i fellesskap å trappe opp kampen mot masse-invasjonen. Storbritannia har lenge betalt Frankrike penger for økt grensebeskyttelse. Storbritannia registrerte et rekordantall på nesten 46.000 såkalte «båtmigranter» i fjor.

En titt i kommentarfeltet til artikkelen i «Die Welt» viser at folk flest nå begynner å innse realitetene av massse-importen av rasefremmede, gjennomført av uansvarlige politikere som følger en destruktiv migrasjonspolitikk:

«Vi trenger noe sånt som en ‘Wagner-tropp’ med europeiske patrioter og vidtrekkende makter. ...men det mangler politisk vilje til å ta mottiltak her. ...og velgerne godkjenner det.»

«Det er en fin oppførsel fra ‘beskyttelsessøkerne’. For å hilse på deg i ditt nye hjemland, stikk først en politimann. Det krever ikke mye fantasi hvordan ting vil fortsette med den nye borgeren.»

«En som påstår at han søker beskyttelse stikker umiddelbart en politibetjent. Vi trenger beskyttelse mot disse kriminelle.»

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

«En lykke som vi tyskere nok aldri vil føle: ‘Kulturberikere' med kniver. Frankrike er foran oss der. Og nå, etter Brexit, har Storbritannia muligheten til å kontrollere hvem som er velkommen, som i Australia eller Canada og det uten et EU som blander seg inn.»

«Du kan også bruke våpen mot angripere, eller?»

Vår kommentar er følgende: Tror du at du noen gang vil se slike reaksjoner i kommentarfeltene fra lesere i norsk systemmedia?

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 201 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015