header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

barnehage berlin

«Dette er ikke normalt. Denne annonsen er grotesk for et av de mest sensitive områdene der det arbeides med barn! Annonsering med seksuelle bilder av noe slag skal aldri brukes i forbindelse med barn! Hvordan i all verden kan noe slikt tillates»?

På plakaten, som har til hensikt å tiltrekke seg såkalte skeive pedagoger, poserer en nesten helt naken, antatt transperson i seksuell positur og høye hæler. Foreningen, som prøver å rekruttere slikt spesialistpersonell for barn med seksualisert reklame, er finansiert av Berlins senat, det føderale departementet for familiesaker og selvsagt EU.

Sinnsykt! I fjor ble det i Berlin planlagt og godkjent «barnehager for homofile og lesbiske barn».

For å ansette figurer som avbildet, annonseres det også i offentlige rom. Blant annet med en plakat som viser en mistenkt såkalt transperson. Kun kledd i truser og høyhælte lakk-støvletter, presenterer hun fordelene hans i en seksualisert positur som jeg finner direkte frastøtende.

Ultra-woke
Foreningen er etter egen beskrivelse «religiøs og politisk nøytral» og selvfølgelig «interkulturell». «De veiledende prinsippene som vi er forpliktet til: Implementering av menneskerettigheter og mot rasisme, vold og diskriminering i enhver form. Spesielt når det gjelder barn og unge, er det en daglig bekymring for oss å støtte barna i deres selvstendige utvikling.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Til dette, altså tidlig-seksualisering og promotering av pedofili, trenger de fagarbeidere, eller som foreningen selv hevder: «Skeiv og en god pedagog, det er viktig for oss»!

Rasende reaksjoner og faglig fundert kritikk
I de sosiale nettverkene koker det med kritikk og mange spør seg selv med tanke på reklameoffensiven til foreningen for aktivt mangfold e.V.:

«Hvem ville stole på en slik ‘profesjonell’ med sitt eget barn? Du kan se ved første øyekast at ‘noe er galt’ her. Som far eller mor bør du finne ut hvor høy andel ‘skeive’ personer er i barnehagen»?

«Basert på hvilke kriterier ansettes slike personer? Tvungen terapi virker passende her.»

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

«Denne annonsen er grotesk for et av de mest sensitive områdene der det arbeides med barn! Annonsering med seksuelle bilder av noe slag skal aldri brukes i forbindelse med barn! Hvordan i all verden kan noe slikt tillates»?

«Normalisering av pedofili har lenge vært på den woke og grønne agendaen. Den ble nettopp lagt under bordet av valgmessige årsaker. (Det har nettopp vært nyvalg i Berlin da det opprinnelige valget ble erklært ugyldig. Red.anm.) Dette blir nå promotert på nytt under merket trans. Den totalitære komponenten er spesielt frastøtende for meg: Bare den skeive livsstilen er rettferdiggjort i sin eksistens. Kognitiv dissonans kan knapt vises mer slående: De som ikke underordner seg er intolerante.»

Morten Lorentzen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 89 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015