header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

nekrofili

Perverst! Nekrofili, bestialitet, kannibalisme og pedofili blir respektert og akseptert i islam.

Nå som Europa har importert så mange muslimer, samt at flommen av ulovlige grenseoverskridelser fra rasefremmede fortsetter i en lavineartig fart, må vel gravene til våre kvinnelige døde sikres i betongbunkere slik som bildet fra «siviliserte» Pakistan viser.

Nekrofili har blitt et stadig mer vanlig problem i den islamske verden de siste årene.

Land som Pakistan, Afghanistan eller Egypt, eller de andre 57 islamske land blir gravene til nylige avdøde kvinner og jenter ofte vanhelliget av muslimske menn og likene deres vanhelliget.

En nylig sak fra Pakistan kaster enda mer lys over denne barbariske oppførselen. Der fikk foreldrene til en jente som nylig døde, sikret graven med en jernport for å hindre at den døde skulle bli voldtatt.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I Pakistan i 2022 gravde ukjente menn opp graven til en tenåring og voldtok kroppen hennes, 17 mistenkte ble avhørt den gangen, men ingen overraskelse: Ingen ble domfelt!

Islamske Mullaher tillater skjending av lik!
Hvis man ser på de islamske rettsoppfatningene til mange «lærde», blir det klart at dette «fenomenet» blir tolerert og praktisert i stort omfang.

Her noen få eksempler og bekreftelser på ovennevnte:

«Allahs profet tok av seg kappen og tok den på Om Ali og sov med henne i graven hennes og de tråkket skitt på ham og sa: 'O Allahs sendebud, vi så deg gjøre noe som ingen andre noen gang har gjort. Han sa: Jeg tok kappen min på henne slik at hun kunne bære paradisets kapper, og jeg sov med henne i graven hennes for å befri henne fra gravens plager.» (Kanz al-'Ommal i Sunan al Aqwal wa al-Af'al, bind 16, s. 158.)

«Det er ikke nødvendig å vaske en død kvinne igjen hvis mannen hennes har sex med henne etter hennes død...Og det er ingen straff for en som har sex med en død kvinne eller begrensninger for å ha sex med en død kvinne.» (Abd. Al-Hameed Al-Sharawani, Howashi al-Sharwani (Al-Qubra, Egypt: Al-Maktabah Al-Tojariah, 1983, bind 1, s. 263.)

«Det er ingen begrensning mot å ha sex med en død kvinne eller et dyr.» (Mohammad Al-Sherbini Al-Khateeb, Al-Iqna3 fi Hal al-Faz: Abu Shoja'a (Beirut: Dar al-Fikr, 1994, Vol. 2, s. 521).

«Anas sa: Jeg var til stede da datteren til Guds sendebud ble gravlagt. Han satt ved graven og jeg så øynene hans felte tårer. Så spurte han: Er det noen av dere som ikke hadde samleie i går kveld?» Abu Talha svarte at han ikke hadde det, hvorpå han ba ham om å gå ned i graven hennes, noe han gjorde. Bukhari fortalte det.» (Mishkat al-Masabih 1715).

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Bøkene til Shafi'i, Hanbali og Hanafi avslører: «Seksuell omgang med en død kvinne er ikke utroskap», oversatt fra "كتب الشافعية والحنابلة والأحناف التكشاف التكشف تكشف "ةيازم: ةيحزم: ةي زنا" Youm 7, 21 september 2017.

«Taliban hadde sex med lik»
«Taliban har sex med lik», avslørte en afghansk kvinne som flyktet til India til OpIndia 22. august 2021:

«En kvinne som kom til India fra Afghanistan har avslørt at Taliban har sex med lik. Kvinnen, kalt Muskan av News18, pleide å jobbe i politistyrken i Afghanistan og kom til India av frykt for Taliban og bor nå i New Delhi.»

Hun fortsatte: «De voldtar også døde mennesker. De bryr seg ikke om personen er død eller levende... Kan du forestille deg det?» Muskan sa at enhver kvinne som jobber for regjeringen ville møte en forferdelig skjebne...

Vi fikk bakgrunns-informasjonen for denne artikkelen av noen som mente det ville vært fint hvis utenriksminister Anniken Huitfeldt som inviterte Taliban til Norge i privatfly med opphold i dyre Suiter på hotellet, betalt av oss skattebetalere, kunne blitt invitert av Taliban når landssviker-regjeringen til ignoranten Støre avgår ved neste valg. Der kunne hun tilbrakt noen dager uten livvakter i en geitestall med noen møkkete muslimske Taliban-soldater for å lære litt om islam. Alle hull er åpne....

Egyptiske kvinner krevde lover mot skjending av lik og pedofili
Egypts kvinner oppfordrer parlamentsmedlemmer til ikke å lovfeste tidlig ekteskap og sex etter døden», i følge en rapport av Abeer Tayel, Al Arabiya, 25. april 2012:

«Egypts nasjonale kvinneråd (NCW) har appellert til det islamistdominerte parlamentet om ikke å vedta to kontroversielle lover som påvirker minimumsalderen for ekteskap og tillater en mann å ha sex med sin kone innen seks timer etter konens død, som rapportert av en egyptisk avis.»

Anken ble fremsatt i en melding fra Dr. Mervat al-Talawi, leder av NCW, til speakeren for den egyptiske folkeforsamlingen, Dr. Saad al-Katatni, der hun tok opp situasjonen til egyptiske kvinner, spesielt etter det folkelige opprøret som førte til president Hosni Mubaraks fall i februar 2011.

Hun refererte til to lover: En som legaliserer ekteskap for jenter så unge som 14 år, og den andre som tillater en mann å ha sex med sin kone innen seks timer etter konens død.

Kontroversen om at en ektemann hadde sex med sin døde kone oppsto etter at en marokkansk geistlig vitnet om saken i mai 2011.

Zamzami Abdul Bari sa at ekteskapet er gyldig etter døden, og la til at en kvinne også har samme rett til å ha sex med sin døde ektemann...
(Hvordan det kan foregå sa ikke Zamzani noe om. Red anm.)

Men det ser ut til at hans syn på sex med den avdøde partneren et år senere også er blitt «normalt» i Egypt.

Den fremtredende egyptiske journalisten og TV-programlederen Jaber al-Qarmouty refererte til Abdul Sameas artikkel i sitt daglige program på Egypts ON TV på tirsdag, og kritiserte hele ideen om «å la en mann ha sex med sin kone etter hennes død», som en del av et såkalt «avskjedknull».

«Dette er veldig alvorlig. Kan organet som skal utarbeide Egypts grunnlov, diskutere slike spørsmål? Så Abdul Samea teksten til meldingen Talawi sendte til Katatni med egne øyne? Dette er ikke til å tro. Det er en katastrofe å gi mannen en slik rett! Har den islamske trenden kommet så langt? Finnes det virkelig et lovforslag om dette? Er det noen som tenker på denne måten.»

Har muslimene sluttet med æresdrap i Vesten? Nei.

Har islamistene stoppet angrep på kirker og religiøse ikoner i Vesten? Nei.

Er det noen som virkelig tror at ikke nekrofili praktiseres i Norge og andre land som muslimene har blitt importert til eller invadert?

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 370 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015