header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garfors beitostølen 060914Amund Garfors taler under et landsmøte på Beitostølen i 2014. Bilde: FMI.

I dag innskrenker EØS-avtalen vårt skjøre demokrati og handlefrihet på stadig flere områder. Lokalt som sentralt. Over halvparten av sakene som avgjøres i kommuner og fylkeskommuner, berøres av EØS-avtalen. Jo større kommunene er, jo mer blir de overstyrt av EØS-reglene.

I løpet av de siste 30 år har jeg begynt å forstå at ingen ting henger i hop lenger og alt skurrer. Særlig når det gjelder denne svikefulle politikken som vi blir utsatt for i dette landet, som nå er blitt et lydrike under Brussel, Davos, New York (FN) og den farlige venstresiden i Washington.

Det er først når en undersøker sjøl at en begynner å skjønne at ting skurrer og at disse såkalte myndighetene lyver. For inntil man sjøl begynner å analysere og tenke, så ser man fort at det er helt andre krefter som styrer hele butikken. Det jeg leste om EØS-avtalen på slutten av 1980-tallet og fram til i dag, så er faktisk alt av juss og lover forlatt, der folk er lurt til å tro at alt er gulle godt, og der vi sjøl styrer landet. For dette er langt fra virkeligheten. Media har dessverre vært med på bedraget, der svært viktige ting og sammenhenger utelates.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

For 30 år siden da Gro Harlem Brundtland skrev under på denne svikefulle forordningen, da var det tydelig at det ikke skulle være noen diskusjon rundt denne selvmords-traktaten og de store konsekvenser i ettertid for Norges selvråderett. Alt av folkeopplysning ble holdt vekk og som den fortsatt blir i dag. Der vi tydelig ser konsekvensene av at EU har nå fått fullstendig hånd om alt i dette landet og som tar valgene på feil grunnlag. der folk flest ikke har fått med seg realitetene som er den at EU bestemmer alt, uansett hvem folket velger å gi sin stemme til av partier som det stort sett går i takt og der det ikke er den minste forskjell på politikken. Politikerne er kun blitt sandpåstrøere, papegøyer, komikere og dårlige skuespillere som utfører det som makta bak makta har bestemt!

Dessverre så har ikke den norske befolkningen vært såpass våken og bevisst, der de enda ikke har fått med seg at vår selvråderett forsvinner dag for dag. Og i takt med hvert eneste direktiv, forordning, pålegg, trussel og drittpakke som innføres i ly av denne forræderske avtalen. Og som denne lite intelligente men onde kjerringa og meget oppegående landsmorder, Gro H. Brundtland fikk oss inn i, gjennom bakdøra.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Og hva har alt dette ført til for landet vårt? Omtrent hele industrien er lagt ned, skipsfarten forsvunnet og sjøfolka sparket i land. Det ble for dyrt å gi rederne noen millioner for å kunne ansette norske sjøfolk, mens Ap og Høyre gjerne bruker 300 milliarder i året for å holde muslimene gående her i landet for å gresse og til ingen nytte. Likeså skal den norske velferdsstaten demonteres for oss nordmenn. Lønninger og pensjoner og kommunale tjenester skal senkes ned på nivå med shitholeland og EU-land. Alt skal snus opp ned grunnet denne motbydelige EØS-avtalen. Samtidig har nordmenn gitt fra seg råderetten over egen energi og underkastet seg EUs feilslåtte energipolitikk, der Norge nå har fått ordre om at vi skal ødelegge vår vakre natur, for at EU skal ha billig energi fra disse stygge vindmøllene som vi alle hater.

Husk: Valget den 11. september står mellom å være fri fra overformynderiet (som Brussel forsøker seg med på våre kommuner), eller om vi skal være treller og slaver under et system som vi trodde vi var ferdig med den 8. mai i 1945!

STEM NORGESDEMOKRATENE!

Amund Garfors
Suspendert medlem av Norgesdemokratene Nordland
Narvik, 8.9.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 175 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015