header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

folkefiender

«Vi bestemmer noe, offentliggjør det og venter en stund for å se hva som skjer. Hvis det ikke blir et stort ramaskrik og ikke et opprør fordi folk flest ikke en gang forstår hva som ble bestemt, så fortsetter vi, steg for steg til det ikke er noen vei tilbake.» Bilde: Freepik

Det er opp til innbyggerne å være årevåkne og kritiske og kreve retten til medbestemmelse!

Alle som kritiserer regjeringen i disse dager anses som en trussel mot demokratiet. Men hvor er de reelle truslene mot demokratiet? EUs tidligere beryktede president, Jean-Claude Juncker illustrerte en gang det tvilsomme selvbildet til antatt demokratiske politikere med et nå beryktet sitat:

«Vi bestemmer noe, offentliggjør det og venter en stund for å se hva som skjer. Hvis det ikke blir et stort ramaskrik og ingen opprør fordi folk flest ikke en gang forstår hva som ble bestemt, så fortsetter vi, steg for steg til det ikke er noen vei tilbake.»

Juncker beskriver en tilnærming som tar sikte på å ta politiske beslutninger uten å involvere eller informere offentligheten fullt ut. Denne tilnærmingen er ikke bare udemokratisk, men også kynisk og farlig for grunnlaget for et fritt samfunn.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Sitatet og dets implikasjoner:

Dette sitatet avslører en sjokkerende ignorering av innbyggernes intelligens og engasjement. Det innebærer at politiske beslutninger tas bak lukkede dører, noe som betyr at folket forblir i mørket eller ikke er tilstrekkelig informert og derfor ikke er i stand til å vurdere fordeler og ulemper.

Makt over transparens
Junckers uttalelse antyder at å opprettholde makten og presse gjennom politiske agendaer er viktigere enn innbyggernes demokratiske deltakelse. Dette er i strid med de grunnleggende prinsippene for et demokrati, som krever åpenhet, ansvarlighet og involvering av offentligheten i beslutningsprosessen.

Faren ved «skritt for skritt»-tilnærmingen
Den «skrit-for-skritt»-tilnærmingen Juncker beskriver er spesielt bekymringsfull. Den gir politikere mulighet til å gjøre trinnvise endringer som kan utgjøre radikale endringer over tid, uten at publikum har mulighet til å si sin mening og om nødvendig gjøre motstand.

Jean-Claude Junckers sitat er et alarmsignal for alle som tror på demokratiske verdier og prinsipper, fordi det avslører et bekymringsfullt nivå av neglisjering og forakt overfor innbyggerne. Den viser en kynisk og manipulerende forståelse av politikk som ser på innbyggerne som uvitende og passive.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Slike synspunkter er ikke bare udemokratiske, men også farlige for fremtiden til et fritt og åpent samfunn. Ved å devaluere innbyggernes meninger og stemmer, undergraves grunnlaget for demokrati. Vi opplever ingenting annet på stortinget, representert ved stortingspartiet. Selv definerer de som sitter på løvebakken at de representerer forskjellige strømninger, men det er avkreftet gjennom flere tiår.

Det var nettopp dette som skjedde i skremmende omfang under den såkalte korona-pandemien: Bak lukkede dører – sammen med såkalte «eksperter» – ble det tatt avgjørelser som fikk vidtrekkende konsekvenser for innbyggernes grunnleggende rettigheter og friheter. Mennesker ble møtt med et fullført faktum uten at stemmen deres ble hørt eller gitt mulighet til å delta i disse avgjørende prosessene.

I ettertid et det rettslig bevist at politikerne/marionettene brøt gjeldende norsk lov ved de fleste av tvangstiltakene, selvsagt uten at protagonistene og løgnerne som politikerne er blir stilt til rette for en domstol, langt mindre er en evaluering av Koronaterror-regimet gjennomført.

Det er på tide at innbyggere og politiske beslutningstakere kritisk undersøker denne oppførselen og krever mer åpenhet og ansvarlighet i politikken.

Det er essensielt at vi som borgere i dette landet spør oss hvordan vi ønsker å leve sammen som et samfunn i landet vårt og dermed stiller kritiske spørsmål ved politikk, fordi det er de som skaper de forpliktende rammene for hvordan vi faktisk lever sammen har. Det er vårt ansvar å være årvåken, å kreve vår rett til deltakelse og å delta aktivt i å forme vår felles fremtid og det gjør vi ikke bare ved å stemme ved hvert valg.

Derfor: Ved dette valget, stem alt annet enn stortingspartiet hvis du fortsatt tror på illusjonen om det parlamentariske demokratiet eller vis din forakt for systemet ved ikke å stemme.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 123 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015