header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

kina

Ifølge rapporter skjer det ofte at folk i Kina blir «flagget» av ulike årsaker og deretter ikke engang kan kjøpe dagligvarer fordi kredittkortet deres knyttet til den digitale IDen er blokkert. Bilde: R24

I Kina implementeres bevegelsesrestriksjoner allerede ved hjelp av ansiktsgjenkjenningsteknologi og ID-kortsjekker dette med hensyn til det sosiale kredittsystemet. Bør noe slikt virkelig implementeres her i Vesten også?

Hvis globalistene får viljen sin, skal folk sperres inne i sine «15-minutters byer» og reise så lite som mulig. Folkerepublikken Kina viser hvordan man effektivt implementerer slike restriksjoner på bevegelsesfriheten. Det kommunistiske regimet bruker moderne teknologi for å implementere sitt sosiale kredittsystem, som allerede nekter «påtrengende» mennesker fra å reise til visse områder, eksempelvis med tog eller fly.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Ifølge rapporter skjer det ofte at folk i Kina blir «flagget» av ulike årsaker og deretter ikke engang kan kjøpe dagligvarer fordi kredittkortet deres knyttet til den digitale IDen er blokkert. Nesten alt i det kommunistiske landet er nå koblet til denne digitale ID-en og det sosiale kredittsystemet.

Disse overvåkings- og kontrollmulighetene, som allerede brukes i Kina, vekker naturligvis globalistenes interesse. Digital ID, kontantløst samfunn (inkludert digitale sentralbankpenger) og en gradvis restrukturering av byer med «bevegelsesdetektorer» inkludert.

En X-bruker oppsummerer det: «I Kina er CBDC knyttet til din digitale ID. Hvis du krysser gaten på rødt, vil ansiktsgjenkjenningssystemet umiddelbart vise ansiktet ditt på et offentlig skambrett før boten din automatisk trekkes fra din digitale lommebok. Byrået vil også nedgradere din sosiale kredittpoengsum.»

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Dette er en dystopisk verden som globalistene ser for seg. Total kontroll over alt og alle. I Kina har dette eksperimentet pågått i årevis, og kontrollnettet blir strammere og strammere. Er dette fremtiden du ønsker for deg selv og dine barn eller barnebarn?

Avlutningsvis henviser vi til hvor langt fremskredet Agenda2030 og totalkontrollen av enkeltindividene er kommet i denne tidligere publiserte artikkelen:
http://fmi.no/2714-brics-bygger-en-digital-verdenshjerne-for-a-oppna-fns-2030-agenda-050723.html

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 157 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015