header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garfors 060914(Valget er over, men artikkelen er like aktuell.)

Undertegnede begynner å innse at Norge er en nasjon som går mot fullt havari. Særlig dette opptrinnet av utenlandsk pøbel som slo til i fredag 3. september om kvelden, var nok for meg til å konkludere med at dette landet trolig har sett sine beste dager. Der man bare sitter igjen med en følelse av sorg, redsel og vemodighet. Der jeg ikke kan fri meg fra å tenke på vårt naboland Sverige, som en gang eksisterte. Men som nå er overtatt av fremmede. Og der kriminaliteten og voldtekter er himmelhøyt. Der hverken myndighter eller media tør å fortelle hvor galt det er blitt i det landet.

Og det sørgelige er, at dersom det ikke skjer noe svært annerledes i den politiske styringa i Norge, så vil også vårt eget land gå rett i hundene, på nøyaktig samme måte, som Sverige. Ja der bombene går av, håndgranatene suser gjennom lufta, eksplosjoner i leiligheter og der man kan bli skutt tilfeldig på gata. Dersom vi skal unngå et komende havari på hele nasjonen og reddes fra å gå til bunns, da må vi ha en 180 graders dreining i politikken. Diverse internasjonale avtaler som er underskrevet i fylla, de må sies opp og vi må befri oss fra EUs knugende jerngrep. Den innvandrede del av befolkningen, fortrinnsvis muslimer, må reduseres til et kontrollbart minimum!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Vestlig innvandringspolitkk er dessverre preget av woke, føleri, hysteri og manglende evne til å stå opp for våre egne verdier, ikkee minst vår kultur og vår kristne tro som skal tråkkes ned i dritten. Snarere er venstresidens kulturmarxister opptatte av at hvite mennesker skal få lov til å bøte for kolonitid, holocaust og slavehandel. Siden vi er skyld i alt som er galt, må vi kompensere ved å underkaste oss de fremmede . Og sosialistene har vært de førende i dette selvhatet. Det mest frustrerende for en nordmann er politikernes og medienes gjennomførte svada om Norge som humanitær stormakt, der de faktiske konsekvensene for vår velferdsstat helt ignoreres. Og der de elde oversees og må klare seg sjøl til de dør. FY FOR EI SKAM!

Innvandring av fremmede fra MENA-land og andre som kommer hit for å leve på NAVs høye tariffer, ja som ikke er i stand til å forsørge seg selv og store barneflokker må bare stoppes totalt! Dersom ikke, så vil vi få et totalt samfunnskollaps i dette landet, og som for tiden styres av udugelige mennesker. Noen år til med disse juksemakerne og løgnerne, så vil samfunnet gå helt i oppløsning - og med all den jævelskap det innebærer. Muslimer som rømmer fra sine vanstyrte land, må forsørges i sine nærområder. Det må også bli slutt på dette politiske hysteriet som er satt igang av noen dårer som enda ikke har forstått at det er sola som styrer det hele. Ja, edruelighet på dette området må gjeninnføres!

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Vi må nå bytte ut illojoale, uansvarlige og udugelige politikere med nye og ansvarlige politikere som respekterer Grunnloven, statsforvaltningen, våre norske og vestlige verdi- og kulturarv. Der vi genuint, kompromissløs og konsekvent jobber til det beste for nasjonen Norge, det norske folk og næringsliv.

Og der vi kan begynne utskiftingen nå ved kommune- og fylkestingsvalget den 11.september! Og fortsette den jobben ved stortingsvalget i 2025!

Amund Garfors
Narvik, 14.9.2023
p.t. suspendert fra Norgesdemokratene

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 298 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015