header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

opinionskontroll

Agenda2030: Totalkontroll er målet for alle personer og firmaer som aktivt deltar i transformasjonen for The New World Order.

Hvis det fortsatt er noen som tror at de vil få objektiv informasjon fra et Google-søk, kan snart være forberedt på at denne største Internett-søkemotoren også vil slutte seg til det internasjonale sensurkartellet.

Selskapet kunngjorde at det ville introdusere to nye verktøy – i tillegg til de allerede eksisterende sensur- og filterfunksjonene – for bedre å bekjempe påstått desinformasjon. «Fact-Check Explorer» skal gjøre det lettere å skille sann informasjon fra falsk informasjon.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

De beryktede «faktasjekkerne» spiller en spesiell rolle. Med «Claim Review» bør testresultatene deres finnes på et fremtredende sted. Google ønsker også å jobbe tettere med utgivere og journalister. Det hele gjennomføres i tett koordinering med blant annet FN og Verdens helseorganisasjon (WHO).

Nå vil nok noen uopplyste spørre seg hvorfor Google skal intensivere samarbeidet med disse to beryktede organisasjonene, og svaret er ikke vanskelig å finne hvis man informerer seg via alternative medier, ikke gjennom systemmedia.

Resultatet vil være at internett-brukere bare vil se det tjenestemenn vil at de skal se. Faktasjekkere er de nye dommerne for rett og galt, hvis dom er endelig og ugjendrivelig. Ingen hos Google og dets allierte bryr seg om hvem som faktisk sjekker faktasjekkerne og hvordan deres feil og eventuelle egne interesser i informasjonskrigen skal vurderes.

Relevant i denne forbindelsen er hvem som faktisk innehar og styrer den metapolitiske kampen som BigTech fanatisk utkjemper 24/7-365. Det offentliggjøres i denne informative artikkelen: http://fmi.no/2616-absolutt-en-grunn-til-ettertanke-tidligere-israelske-spioner-innehar-na-topp-posisjoner-hos-google-facebook-og-microsoft-121222.html

Google informerer for anti-globalistisk propaganda? Glem det!
Uansett om det er korona eller den neste «pandemien» som garantert kommer, eller de grunnløse hysteriske rapportene om den påståtte klimakrisen og konsekvensene som vilkårlig og usant tilskrives den, kjønnsgalskapen, massemigrasjonen og dens konsekvenser, Ukraina-krigen og ethvert annet emne som visse interessegrupper bare ønsker å akseptere ett synspunkt – de er ikke lenger truet av Google.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

For å unngå politisk press og ikke sette fortjenesten i fare, opptrer selskapet villig som et sensurorgan. EU har satt kursen for total kontroll over informasjonsflyten med sin «Digital Services Act», som også har vært gjeldende for store internettselskaper de siste ukene.

Alle som ikke deltar og blokkerer alt innhold som EU og myndighetene i medlemslandene legger inn under de helt vilkårlige vesle ordene «hatefulle ytringer» eller «desinformasjon», må forvente betydelige tap i salg og andre straffereaksjoner.

Snart er det slik at kun offisielle utsagn vil bli ansett som sanne!
Faktasjekkerne er velkomne hoffnarrer ved bordet til de mektige, som får selge løgnene sine som sannheter, og får en fremtredende posisjon i retur. Hvis du ikke bare vil gi etter for dette, må du bruke andre søkemotorer og håpe å finne det Google skjuler.

Forsøk å sammenlign søkeresultatene for visse søkeord og termer fra Google med de fra www.yandex.com

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 114 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015