header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

tunisia

Nye horder av kampklare menn fra Tunisia har ankommet Europa og gleder seg til å leve av våre skattepenger, samtidig som befolkningsutbyttet akselererer. Foto: photofilippo66/Shutterstock

Hvordan har ikke eurokratene i Brussel stolt skrytt av at en avtale med Tunisia hvor EU betalte ufattelige beløp til landet for at de skulle stoppe hordene med svarte og brune, hovedsakelig unge kampklare menn fra å legge ut på ferden til Europas sosialsystemer.

Nå passerte følgende:

Etter innreiseforbudet for en delegasjon fra EU-parlamentet til Tunisia, tok den sosialistiske-parlamentsmedlem Dietmar Köster til orde for å suspendere avtalen med Tunisia.
«Slik oppførsel er helt uvanlig mellom demokratiske stater», sa han til en av Tysklands største systemmedia-aviser «Welt am Sonntag». «Dette er en krenkelse som er uakseptabel. MEP-medlemmer må ha mulighet til å sjekke avtaler inngått av kommisjonen på stedet.»

Dette er tydeligvis ikke tilfellet med tanke på avtalen med Tunisia, sa Köster. «Dette eliminerer ethvert grunnlag for avtalen. Den må avsluttes eller i det minste settes på vent. Ursula von der Leyen må avstå fra å gjøre dette umiddelbart.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Nå er denne middelmådigheten av en byråkrat antageligvis ikke klar over at med muslimer forhandler man ikke. Man handler resolutt.

I midten av juli undertegnet den korrupte skapningen von der Leyen en intensjonserklæring om et «strategisk og omfattende partnerskap» i Tunisia. Dette i nærvær av den nederlandske WEF-yndlingen, statsministeren Mark Rutte, Italias EU-marionette, statsminister Giorgia Meloni og den muslimske tunisiske presidenten Kais Saied.

Et av de viktigste punktene var økt samarbeid om migrasjonsspørsmålet. En delegasjon ønsket å reise til Tunisia på et tre dagers besøk, men et brev fra utenriksdepartementet onsdag fortalte gruppen at delegasjonen «ikke var autorisert» til å få tilgang til nasjonalt territorium.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Igjen en blamasje for idiotene i Brussel og du må spørre deg selv om det i det hele tatt er fornuftig å gjøre forretninger med slike islamske kriminelle stater. De soper inn europeiske skattepenger og følger ikke avtaler.

Smarte mennesker ville imidlertid ha visst dette på forhånd. Så EU svikter nok en gang midt i den stadig mer dramatiske tsunamien av rasefremmede som invaderer Europa.

Hjelpeløsheten og mangelen på fantasi til den politiske klikken i EU er latterlig.

Dersom flommen av kulturfremmede ikke stoppes umiddelbart, kan bankforbindelsene for dette landet hos SWIFT bli avbrutt. Et rent organisatorisk tiltak uten vold eller trusler. Da får nok tonen en annen lyd, men uansett, vi har like stor tiltro til eurokratene som vi har til muslimer, dvs. NULL!

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 193 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015