header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

wuhan

I følge varsleren, hvis identitet forblir hemmelig, ga CIA «betydelige økonomiske insentiver» til medlemmer av et COVID-19-etterforskningsteam for å endre deres syn på opprinnelsen til viruset. Opprinnelig var seks av syv teammedlemmer tilbøyelige til å betrakte Wuhan-laboratoriet som kilden til viruset. Men ifølge varsleren konkluderte seks medlemmer til slutt med at det bare var liten sannsynlighet for at COVID-19 kom fra dette laboratoriet. Han hevder at disse seks medlemmene ble tilbudt store pengesummer av CIA for å endre konklusjonene deres.

CIA-varsleren (Whistlerblower) avslører byråets dekning av Covid-opprinnelse.

Ifølge denne innsideren manipulerte CIA undersøkelser av Covid-opprinnelsen. Varsleren beskrev disse påstandene for forskjellige kongresskomiteer. Han hevder at CIA aktivt forsøkte å avlede undersøkelser bort fra teorien om at covid kunne stamme fra Wuhan Institute of Virology.

Disse påstandene ble offentliggjort i brev fra leder av House Coronavirus Subcommitee Brad Wenstrup (R-OH) og House Intelligence Committee-leder Mike Turner (R-OH). Disse brevene hevder at CIA økonomisk motiverte etterforskere til å unngå anklager mot Dr. Anthony Fauci og Wuhan-laboratoriet.

I et annet brev til CIA-direktør William Burns og tidligere CIA-sjef Andrew Makridis, belyste republikanerne i topphuset CIAs påståtte handlinger angående opprinnelsen til Covid.

I sitt brev til Burns uttaler Wenstrup og Turner:

«Den utvalgte underkomiteen for koronaviruspandemien og husets faste utvalgte komité for etterretning har mottatt urovekkende uttalelser fra varslere angående CIAs etterforskning av Covid-opprinnelsen. En langvarig senioragent ga informasjon om byråets analyse av Covid-opprinnelsen.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I følge varsleren, hvis identitet forblir hemmelig, ga CIA «betydelige økonomiske insentiver» til medlemmer av et COVID-19-etterforskningsteam for å endre deres syn på opprinnelsen til viruset. Opprinnelig var seks av syv teammedlemmer tilbøyelige til å betrakte Wuhan-laboratoriet som kilden til viruset. Men ifølge varsleren konkluderte seks medlemmer til slutt med at det bare var liten sannsynlighet for at COVID-19 kom fra dette laboratoriet. Han hevder at disse seks medlemmene ble tilbudt store pengesummer av CIA for å endre konklusjonene deres.

Wenstrup og Turner krever at CIA frigir alle relevante dokumenter innen 26. september 2023 og insisterer på en grundig etterforskning.

  • Alle dokumenter og kommunikasjon angående etableringen av alle gjentakelser av COVID Discovery Team(s).
  • Alle dokumenter og kommunikasjon mellom eller blant medlemmer av alle gjentakelser av COVID-oppdagelsesteamene angående fremveksten av COVID-19.
  • Alle dokumenter og kommunikasjon mellom medlemmer av alle gjentakelser av COVID-oppdagelsesteamet(e) og andre byråansatte eller kontraktører angående opprinnelsen til COVID-19.
  • Alle dokumenter og kommunikasjon mellom medlemmer av alle gjentakelser av COVID Discovery Team og ansatte eller kontraktører fra andre føderale byråer, inkludert, men ikke begrenset til det amerikanske utenriksdepartementet, det føderale etterforskningskontoret, det amerikanske helsedepartementet og menneskelige tjenester (inkludert National Institutes of Health og National Institute of Allergy and Infectious Diseases) og U.S. Department of Energy angående opprinnelsen til COVID-19 og
  • alle dokumenter og kommunikasjon angående lønnstrender, inkludert tildeling av alle typer økonomiske eller prestasjonsrelaterte insentiver/finansielle bonuser til medlemmer av alle gjentakelser av COVID-oppdagelsesteamet.

Et eget brev ble sendt til CIAs tidligere COO, Makridis.

Ifølge informanten spilte Makridis en avgjørende rolle i dannelsen av teamet og dets endelige konklusjon.

Husetterforskere svarte på disse påstandene ved å be Makridis om å delta i et «frivillig transkribert intervju» 26. september 2023.

«Den utvalgte underkomiteen for koronaviruspandemien (utvalgt underkomité) og House Permanent Select Committee on Intelligence (HPSCI) (samlet "komiteene") har hørt urovekkende uttalelser fra en varsler om Central Intelligence Agency (CIA) sin etterforskning av opprinnelsen av COVID-19 mottatt», sto det i brevet til Makridis.

«Spesifikt påpekte varsleren overfor komiteene et CIA-ledet COVID Discovery Team der du spilte en sentral rolle i å danne og til slutt konkludere med at CIA ikke var i stand til å fastslå opprinnelsen til COVID-19.»

Denne nye informasjonen bekrefter påstandene fra tidligere EcoHealth Alliance-leder og varsler Andrew Huff.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Dr. Huff, en tidligere visepresident for EcoHealth, er en hærveteran og forfatter av boken «The Truth About Wuhan: How I Uncovered the Biggest Lie in History.» (Sannheten om Wuhan: Hvordan jeg avslørte the største historiens største løgn.)

EcoHealth Alliance er en non-profit NGO involvert i ulike globale helse- og pandemiforebyggingsprogrammer.

Huff rapporterte direkte til Dr. Peter Daszak fra EcoHealth Alliance.

Daszak er den kontroversielle legen som brukte amerikanske skattepenger til å finansiere de risikable eksperimentene i forskningslaboratoriet Wuhan i Kina, som ble utført av Dr. Fauci ble godkjent.

Huff hevder at administrasjonen til den demokratiske presidenten Joe Biden prøver å dekke over opprinnelsen til COVID-19 fordi både Dr. Fauci og den amerikanske regjeringen støttet økonomisk forskningen på farlige gevinster i Wuhan.

I september 2022 leverte Huff en rapport til det amerikanske senatet og kongressen om opprinnelsen til SARS-CoV-2, virusstammen som forårsaker COVID-19.

Han presenterte bevis på at viruset ble opprettet i et laboratorium i Wuhan.

Huff sendte inn brevet og bevisene under ed.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 107 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015