header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

skolebranner

Når dette passerer i Norge vil de naive, dekadente woke-menneskene i dette landet sitte fast i et vanvittige dilemma mellom sin syke islam-forelskelse og sin genderidioti, samt fantasiene om at det finnes flere enn to kjønn, nemlig kvinne og mann.

Den sjette skolen i Belgia brenner på grunn av det intense og perverse seksualundervisningsprogrammet. «Protesten» kommer i stor grad fra Belgias muslimske parallellsamfunn og vil sannsynligvis sette den islamelskende wooke venstre- og konservative siden i et dilemma.

Egentlig er protestene en selvmotsigelse da selv Muhammad var pedofil, og barneekteskap er akseptert i den islamske læren
Muslimer som bærer hodesjal, har klaget høyt og massivt den siste tiden over det belgiske barneundervisningsprogrammet «Evras».
Her propaganderes det gender-idioti, pedofili og tidlig-seksualisering. Muslimene krever «ingen seksualitet før puberteten» i demonstrasjoner i fransktalende Vallonia, en av de tre regionene i kongeriket Belgia.

Programmet er en obligatorisk firetimers indoktrinering for elever i alderen 11 til 12 år og 15 til 16 år for å hjelpe dem med å utvikle forholdet og seksuelle liv, selvsagt med den sinnsyke woke genderidiotien som et element.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Programmet har eksistert i årevis og er tilgjengelig for alle aldersgrupper, men har ennå ikke vært obligatorisk.

I år vil imidlertid rundt 100 000 elever i Wallonia-Brussels Federation måtte delta på de to opplæringskursene. Dette gjelder også de muslimske studentene. Flere muslimske foreninger har fordømt programmet i en felles uttalelse, og hevdet at det fremmer «hyperseksualisering» av barn.

At programmet ikke blir godt mottatt, viser seg blant annet ved at den sjette skolen der nå har gått opp i flammer. Ifølge myndighetene ble det oppdaget protestskilt mot det såkalte Evras-programmet på noen av skolene. Ifølge lokale medier ble to andre skoler utsatt for hærverk i byen Liège, også i Vallonia.

«Toleranse»...Dette begrepet kjenner iallefall ikke muslimer
Belgias venstreliberale statsminister Alexander De Croo kaster fra seg de vanlige tomme frasene og babler etter det siste brannattentatet:

«I et demokrati som vårt vil vi aldri la skolene våre bli mål. Vi lever i et land med toleranse, og toleranse betyr at vi kan ha en debatt og ha ulike synspunkter, men det må aldri føre til vold, spesielt på steder som barna våre besøker.»

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Det er faktisk bare et tidsspørsmål før kulturkollisjonen vil utbrede seg også i norske skoler.

Imidlertid vil da de naive, dekadente woke-menneskene i dette landet sannsynligvis sitte fast i et vanvittige dilemma mellom sin syke islam forelskelse og sin genderidioti, samt fantasiene om at det finnes flere enn to kjønn, nemlig kvinne og mann.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 192 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015