header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

neger usa

Det var over to millioner grensepasseringer i juli alene, ikke medregnet august og september. De fleste er enslige voksne (64,9 prosent), rundt 600 000 (rundt 29 prosent) er individer innenfor en familieenhet, og 109 298 er enslige mindreårige.

Alle som tror at bare Europa kollapser under stadig økende migrasjonspress kan bare å se på USA for å se lignende bilder. Grensestatene til Mexico, spesielt Arizona, blir også overkjørt av masser av kulturfremmede. Disse inkluderer også negre fra Senegal, Mauritania, Ghana og Sudan. Akkurat som FNs migrasjonspakt forutså, burde «menneskeretten til migrasjon» bli en global ny normal – på bekostning av «den første verden».

Denne artikkelen publisert tilbake i 2018 gir en god analyse av selvmordsavtalen GCM (Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration) og bør være pliktlektyre for enhver for å forstå hvorfor den fremmedkulturelle invasjonen av USA og Europa akselererer i et ubegripelig omfang.

Den beviser at samtlige av marionettene i stortingspartiet proriterer globalisme og bekrefter at regionen Norge er et administrasjonsområde for overnasjonale krefter og multinasjonale selskaper: http://fmi.no/1956-gcm-global-pakt-for-folkeutveksling-201118.html

Amerikanske myndigheter er like overveldet som Italia og resten av Vest-Europa, men lar tsunamien av kulturfremmede gå videre for fullt. Forrige uke ble mer enn 9000 negre pågrepet i Tucson, Arizona.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Tallene har skutt i været siden «Tittel 42»-forordningen utstedt av tidligere president Donald Trump utløp i mai, som gjorde det mulig å nekte innreise med henvisning til koronarisiko. Det var over to millioner grensepasseringer i juli alene, ikke medregnet august og september. De fleste er enslige voksne (64,9 prosent), rundt 600 000 (rundt 29 prosent) er individer innenfor en familieenhet, og 109 298 er enslige mindreårige.

Profesjonelle menneskesmuglere og hjelpeløse, naive ordremottagere («politikere») bidrar til katastrofen, mens vår etniske befolkning IKKE gjør opprør for å stoppe invasjonen av de rasefremmede!

Dette viser også at fattigdom og overbefolkning i Afrika og andre land i Midtøsten fører til enestående migrasjonsbølger, som ikke bare strømmer inn i Europa, men til og med er på vei til den andre siden av verden, til USA. Her og der er myndighetene håpløst overveldet og befolkningen blir sviktet av politikerne. Men bak de transatlantiske migrantstrømmene er det ikke lenger bare mafiasmuglere, det trengs profesjonelle organisasjoner eller politiske støttespillere som organiserer dem som en generalstab.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Stikkord her er FN, EU, Bilderberger, Club of Rome, World Economic Forum (WEF), Rockefeller Foundation, Soros-styrte Open Society Foundations (OSF), m.fl. som utfører agendaen utarbeidet av Coudenhove-Kalergi og selvsagt veldokumentert i Zions Vise Protokoller.

Bakgrunnen for maktesløsheten kan selvsagt begrunnes med selvmordsavtalen som GCM, men også den lite kjente avtalen CRRF (Comprehensive Refugee Response Framework, selvsagt godkjent av idiotene i stortingspartiet, inkludert globaListhaug) som vi meget godt dokumenterte tilbake i november 2018: http://fmi.no/1959-er-regjeringen-frekk-nok-til-a-undertegne-crrf-uten-a-informere-folket-251118.html

Et annet aspekt er ganske enkelt den såkalte «befolkningseksplosjonen» i stater for menneskene som ikke har noe arbeid, ingen sivil orden, korrupsjon og ingen perspektiver for menneskene som bor der.

U-hjelp = Underutviklingshjelp
Denne befolkningseksplosjonen er også forårsaket av de «rike statene» gjennom deres utviklingshjelp/underutviklingshjelp overfor disse fattige landene. Siden starten for «utviklingshjelp» har det ikke vært en reell utvikling, men en regelrett stagnasjon eller en regelrett underutvikling.

Siden kolonitiden har hovedsaklig USA og tidligere kolonimakter i Europa bedrevet aktiv rasisme og plyndrer fortsatt landes ressurser gjennom slavekontrakter.

De ferskeste eksemplene er kuppet i Mali, Burkina Faso og nå nylig Niger. Niger har ufattelige Uran-forekomster som Frankrike regelrett har stjålet, dette mens befolkningen har levd i enorm fattigdom.

Det er spennende å konstatere at befolkningen i Afrika nå kvitter seg med restene av koloni-herskerne. Hvis disse landene benytter sine ressurser riktig vil det ikke være like attraktivt å flykte og det vil bidra til at masse-invasjonen av Europa og USA kan demmes opp.

Akkurat som i Europa dominerer venstreorientert woke-galskap store deler av politikk, utdanning og kultur i USA. Det er også stemmer der som mener at Vesten, på grunn av sin koloniale fortid, er tvunget til å holde sine grenser ubetinget åpne for å betale ned sin antatte historiske skyld.

Her er det bare å håpe at en aktiv motstandsbevegelse raskt må utvikle seg, ellers står også hele USAs eksistens, som Europa, i fare.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 48 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015