header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

eldre seniors 8139484 640 pixabay com

Åpent brev til helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkhol.

Det er vel bare nordmenn som blir eldre. Debatten den 28. september 2023 handlet om blant annet legers stressende arbeidsforhold. Vi fikk stadig høre fra Kjerkhol at vi blir så mange eldre i dette landet. Nå vet vi at når politikere snakker om eldrebølge og at vi blir så mange eldre i Norge, så mener de at dette gjelder bare nordmenn. Denne eldrebølgen bekymrer politikere og blir omtalt i alvorlige vendinger og med ansiktene lagt i folder fra hårrota til langt under slipsknuter og utringninger.

Men hvorfor er det bare nordmenn som blir til slik en plage for eliten? Hvor har de gjort av de som skulle komme etter oss og fortsatt oppgavene etter at deres eldre må si stopp i arbeidslivet? Det var en politiker som var høyt ansett i Ap, og ved navn Gro Harlem Brundtland, som også hevdes å være lege, som blir omtalt som abortlovens gudmor. Etter 40 års virke kan denne u-loven sees som grunnen til at vi blir "flere" eldre nordmenn og færre unge til å ta over for oss. Da går det den veien at et gammelt folkeferd møter veggen, går til grunne, rett og slett. Så, Kjerkhol, det blir egentlig færre nordmenn i denne eldrebølgen da rekrutteringen til vårt folk uteblir.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I dette landet vårt har myndighetene bestemt at mange tusen avleggere av vårt folk årlig ikke skal få komme til verden. Da vil også tallet på eldre nordmenn krympe med tiden. Men det er vel også hensikten. Vi har gjort vårt så nå kan fremmede overta vårt folks verk skapt gjennom generasjoner og tider. Minner om professoren som har som sin livsoppgave å dekonstruere majoriteten (oss) og gjøre det så grundig at vi aldri mer kan kalles en majoritet i eget land. Litt av en "høyverdig" livsoppgave å tjene til sitt daglige brød for! Forsiktig kan vi si at 12 000 barn årlig er tatt bort gjennom 45 år, pluss at de 20 eldste årsklassene selv ville vært i foreldregenerasjonen og slik skaffet landet flere hender og hoder til å ta seg av sine eldre og andre samfunnsoppgaver. Det tallet du der vil komme frem til er uhyggelig høyt, og grufullt! Ringer det en bjelle, Ingvild Kjerkhol?

Jeg tror at de fleste eldre som har lagt årene inn, helt eller delvis, ikke har noe å skamme seg over om de får noen år ekstra etter en lang arbeidsdag. Bare helsa holder sånn noenlunde. Men nett det kan nok røyne på for mange som har hatt tunge tak i livet, både arbeidsmessig, og kanskje i ulike krevende familiesammenhenger. Det er vel grunn til å mene at de fleste politikere, og mange av deres omgangsvenner, ofte selv sitter på den grønne gren og ser ned på sliterne. Den grønne gren ble vel satt opp til denne eliten av de som faller inn under begrepet, eldrebølgen, bølgen av eldre nordmenn, altså! Innvandrere, mange fra ikke-vestlige land, er tydeligvis ikke omfattet av denne eldrebølgen. Disse er såkalte ressurser, og blir det for evig tid. De blir visstnok ikke eldre, men "sliter" til de stuper, og blir hedret og takket for at de bygget Norge med "svette, blod og tårer". Sitatet hentet fra Kristin Halvorsen (SV) under en valgkampreise til Pakistan (VG-12. juli 2005).

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Men nå har vel ikke helse- og omsorgsministeren, så mye ansvar lenger når det gjelder sitt politiske felt. Om jeg ikke husker feil så reiste hun med en mektig delegasjon til det globalistiske WHO, der også fru Brundtland og Støre engang fordrev tiden, og overlot styringen av helsepolitikken til WHO. Så nå må vel Kjerkhol være glad for å slippe nasjonalt ansvar for det fagfeltet som skulle ligge under hennes departement. Suverenitetsavståelse kalles det vel? Noe som jeg tror også er i strid med Grunnloven. Men pytt sann, det er nordmenn som skal rette seg etter lover og regler i landet vårt, politikerne gjør som de vil også i den sammenheng, støttet opp av sitt nye folk som ikke ligger samfunnet til byrde som eldre, synes det som!

Norvald Aasen
Askvoll, 2.10.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 148 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015