header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

police 4014546 1280 pixabay com

Norske politikere vil sende norsk snut til Sverige for å bidra med å bekjempe innvandrerkriminalitet. Bilde: Pixabay.com

Åpent brev til tidligere justisminister, Per-Willy Amundsen, Frp, og nåværende justisminister Mehl.

Norsk politi til kriminalitetsbekjempelse i Sverige?

Jeg ser med forbauselse at du, Amundsen, ønsker at norsk politi skal til Sverige for å bekjempe gjengkriminalitet, hvis svenske myndigheter ber om dette. Og hvem er disse gjengene?

Hva slags politi har du å tilby Sverige? Svenskene opplever en kriminalitet som verken de eller vi har sett maken til, og at Norge følger etter må vel enhver se. Vi ligger bare noen tiår etter vårt naboland når det gjelder innvandring, og allerede burde alarmen gått også her både hos myndigheter og hos politiet. Men disse skal verne om "sårbare barn"!

Vi har sett tvilsomme tendenser innen vårt lands politi gjennom mange år. For en tid siden var der alvorlige opptøyer av eritreere i Bergen. Rasende sammenstøt mellom negrer som brukte stokker og stein i kampen, og rundt stod et passivt politi. De fortalte at de ikke ventet at disse afrikanerne skulle bruke vold, men hvorfor var da politiet feltutrustet og stilte i kamputstyr? Det eneste som var i bevegelse det jeg kunne se var bildøren til en politibil som ble åpnet og lukket, uten at noen gikk inn eller ut, og politikvinner med lyse lange fletter var tilskuere. Er det et sånt politi du vil skal bekjempe kriminalitet i Sverige? Og hvorfor fikk disse voldsutøverene lov til å bære det norske flagget?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Tidligere på året kunne vi også få se at innvandrergjenger brant paller og bossdunker i en gate i Oslo, de kastet stein på politi og forbipasserende. Det ble sagt at politiet holdt seg i bakgrunnen for ikke å provosere gjengene. Er det dette politiet du vil sende til Sverige for å bekjempe alvorlig kriminalitet, Amundsen?

For en tid siden ble vi vitne til at ca. 30 skandinaviske ungdommer gikk fredelig i Oslos gater med et flagg som ble fortalt var naziflagg, noe som forresten ikke jeg kunne avgjøre. Politiet fortalte at alle disse ble innbrakt. Men dette var altså hvite ungdommer som opptrådte fredelig. Disse ble innbrakt! Men overfor de som brukte vold og herjet i gatene, da holdt politiet seg i bakgrunnen og ville ikke provosere. Hva slags klientell og hva slags politi?

For bare noen dager siden skulle SIAN ved sin leder, Lars Thorsen, ha en fredelig informasjonsstand i Oslo. Han kom ikke så langt. Han ble jaget bort av politiet og fratatt utstyr. Og politiet ble hyllet av dem som ikke ønsker at nordmenn skal kunne benytte sin Grunnlovbestemte ytringsfrihet. "Godt jobbet" skrøt disse av politiets aksjon. Men se her, Amundsen, du vil sende norsk politi til Sverige for å bekjempe innvandrerkriminalitet, mens politiet jager bort en person og hans organisasjon som nettopp advarer mot at vi skal få samme tilstander her som i Sverige. Hvordan rimer dette, tidligere justisminister, og nåværende justisminister?

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Men Thorsen gikk ikke tomhendt fra sin stand, han fikk avkledd til skinnet den norske politistaten. Denne politistaten og etaten som unnskylder alvorlig kriminalitet ved å si at de mindreårige som herjer og ødelegger, bl.a. med bilbranner og vold, disse er "sårbare barn"! Også unnskyldninger har kommet fra politiet om at gjengkriminaliteten skyldes "fattigdom og trangboddhet". Med slike unnskyldninger kan da innvandrergjengene bare fortsette sin "samfunnsbygging" i tråd med egne kulturer.

La oss være ærlige, Per-Willy Amundsen, nordmenn har stadig mindre grunn til å ha tillit til politiet og justismyndighetene. Norsk politi har tydelig fått sine idoler som de slår ring om og degger for. Justismyndighetene og politi synes ikke å være for landets to egne folkeferd. Erfaringene er etter hvert blitt mange på at dette er tilfelle. En tidligere PST-sjef snakket om dette "anti-statlig tankegods". Ja, så har vårt folk også fått tankepoliti på nakken. Våre tanker skal ikke være fri lenger!

Norsk politi burde i det minste prøve å bekjempe vårt lands farlige kriminelle utvikling, og denne utviklingen er det ikke først og fremst Norges urfolk som står som utøvere av. Så igjen, Amundsen, har du kompetent politi til å avse til å bekjempe galskapen i Sverige?

Dette er en bekymringsmelding fra en nordmann som aldri har bedt om denne ødeleggelsen av sitt land og samfunn! Jeg vet nå at mine tanker kan få alvorlige konsekvenser for meg, men det får så være, jeg er glad i mitt land!

Norvald Aasen
Askvoll, 4.10.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 243 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015