header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

digital eu

Den digitale euroen garanterer ikke fullstendig anonymitet og totalovervåkningen av enkeltindividenes transaksjoner. Hvis ikke befolkningen i Europa og naive, indoktrinerte Ola Nordmann nå våkner og yter motstand mot kleptokratene i Brussel og stortingspartiet, så er nok løpet kjørt.

Det har gått noen måneder siden ECB (European Central Bank) avduket sitt digitale europrosjekt, en kunngjøring som fortsatt gjengir ekko på tvers av finansmarkedene. En nylig uttalelse fra ECB-president Christine Lagarde har vakt spesiell oppmerksomhet i kryptomiljøet. I følge ECB-presidenten vil den digitale euroen (som er forskjellig fra en kryptovaluta) ikke være anonym.

Dette avslørte NWO-marionetten Lagarde allerede i desember 2022 som vi dokumenterte i denne artikkelen:

https://fmi.no/2614-skrekkplaner-eu-vil-innfore-digitale-euro-051222.html

Denne avsløringen reiser alvorlige spørsmål om personvern, og mange analytikere grubler over den mulige effekten av dette digitale europrosjektet på kryptovalutaer.

Christine Lagarde innrømmer at den digitale euroen ikke vil være «helt anonym».

Ettersom dagene går, dukker det opp flere og flere viktige avsløringer om den digitale euroen, som ikke alltid blir ønsket velkommen av kryptosamfunnet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I en nylig tale til europeiske lovgivere forklarte Christine Lagarde at den digitale euroen ikke vil være helt anonym. «I motsetning til tradisjonelle sedler, vil den digitale euroen etterlate et spor på blokkjeden», sa hun i sin uttalelse.

For å forklare denne uttalelsen ba den tyske parlamentsmedlem Gunnar Beck Lagarde om å gjøre et klart skille mellom «anonymitet» og «personvern». På samme måte uttrykte noen medlemmer av kryptosamfunnet bekymring for mulig overdreven overvåking fra ECB.

Christine Lagarde gjorde det da klart at bankene hadde tilgang til dataene. Du vil imidlertid analysere dem og dele dem med brukere. «ESB vil ikke være en storebror i kryptoverdenen, og dataene vil ikke være tilgjengelige», understreket hun.

Den delikate balansen mellom personvern og sikkerhet
Kunngjøringen om at ECBs digitale euro ikke vil være anonym har utløst intens debatt i kryptomiljøet. For cryptocurrency-entusiaster er anonymitet en grunnleggende funksjon for å sikre økonomisk personvern. Faktisk har kryptovalutabrukere (spesielt Bitcoin-brukere) lenge sett på anonymitet som et middel for å bevare individuell frihet.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Nå er det desverre slik i Norge at majoriteten av befolkningen benytter kort eller vippser, dermed har de ingen anonymitet ved sine transaksjoner.
Derfor henviser vi til denne artikkelen hvorfor det er fundamentalt viktig å betale med kontanter for å unngå at myndighetene vet mer om dine transaksjoner enn du selv:

https://fmi.no/2621-kontanter-er-sjefen-231222.html

Det som derimot er bekymringsfullt er mulig misbruk av denne anonymiteten til ulovlige formål som hvitvasking og terrorfinansiering. Det grunnleggende spørsmålet er derfor hvordan man skal finne en balanse mellom personvern og sporbarhet av kryptotransaksjoner. ECB må ta opp dette spørsmålet dersom den digitale euroen skal innføres på bred basis.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 245 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015