header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

new zeland

Megaskandale! Omfattet fritaket om deltagelse i et grufullt medisinsk eksperiment 20.000, 50.000 eller over 100.000 offentlige ansatte?

«Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å oppgi det nøyaktige antallet arbeidere som var dekket av SSD-er. Dette er fordi det var mulig for en organisasjon å sende inn en søknad om å dekke mer enn én arbeidstaker.»

Denne antagelsen, for ikke å si «konspirasjonsteori», blir nå reell og beviselig i flere og flere land rundt om i verden.

Helsedepartementet i New Zealand ga unntak fra de facto obligatorisk vaksinasjon for minst 11.005 av sine egne embetsmenn. Dette var resultatet av informasjonsforespørselen HNZ00023978 under New Zealand Freedom of Information Act.

Det er derfor mer enn relevant å stille spørsmålet hvordan det forholder seg med norske byråkrater? Gjennomførte WEF-marionettene i Solberg-regjeringen med sin daværende ukvalifiserte kelner og hold 1-meter avstand homo-Høye den samme praksisen som i New Zealand?

Det svaret får vi kanskje når kontrakten med Pfizer, BionTech og Moderna, intern kommunikasjon, samt deres egen evaluering blir offentliggjort. Solberg-diktaturet ville opprinnelig hemmeligholde informasjonen i 100 år, nå er den «bare» hemmelighetsstemplet i ufattelige 60 år.

Uansett, du kan lese kontrakten mellom Pfizer og regjeringen i Sør-Afrika og denne standardkontrakten gjelder også for NWO-regionen Norge: http://fmi.no/2754-mrna-og-korona-sor-afrika-har-publisert-kontrakten-med-pfizer-som-var-regjering-sa-desperat-prover-a-skjule-for-oss-220923.html

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Svaret på spørsmålet HNZ00023978 under Official Information Act 1982 avslørte noe overraskende. Den nøyaktige ordlyden av forespørselen var:

«According to the legislation at the time in 2021, there were operational exemptions available for those who were not getting vaccinated against Covid 19. Your website outlines the process of applying for an operating exemption under clause 12a. How many requests were received? How many were approved by the ministry?»

Her i norsk oversettelse:

«I henhold til lovverket den gang i 2021 var det operasjonelle unntak for de som ikke vaksinerte seg mot Covid 19. Nettstedet ditt beskriver prosessen for å søke om driftsunntak i henhold til punkt 12a. Hvor mange forespørsler har du mottatt? Hvor mange er godkjent av departementet?»

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Vi må understreke at den totalt lydige og lojale WEF-statsministeren Jacinda Ardern, fulgte alle rådene fra WHO, WEF og Big Pharma under en pseudo-pandemi. I New Zealand ble folk hardt presset til å vaksinere seg, noe som på mange områder utgjorde en de facto obligatorisk vaksinasjon.

Svaret fra departementet, kan leses her som PDF, er desto mer bemerkelsesverdig. Departementet svarte på forespørselen med følgende ord:

«From 13 November 2021 to 26 September 2022, a total of 478 applications for Significant Service Disruption exemption (SSD) were received. 103 applications were granted, covering approximately 11,005 workers.

Please note that it is not possible to provide the exact number of workers that were covered by SSDs. This is because it was possible for an organisation to submit an application to cover more than one worker.»

Norsk oversettelse:

«Fra 13. november 2021 til 26. september 2022 ble det mottatt totalt 478 søknader om dispensasjon for betydelig tjenesteforstyrrelse (SSD). 103 søknader ble innvilget, og dekket omtrent 11.005 arbeidere.

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å oppgi det nøyaktige antallet arbeidere som var dekket av SSD-er. Dette er fordi det var mulig for en organisasjon å sende inn en søknad om å dekke mer enn én arbeidstaker.»

Forskning fra ulike medier avslørte noen av gruppene som hadde fordel av vaksinasjonsfritakene, inkludert en gruppe på 95 helserådgivere i Dunedin og en legegruppe i Northland som ble enige om å forbli uvaksinert. I løpet av denne tiden mistet mange andre jobben eller fikk massive represalier hvis de nektet å la seg sprøyte full med et ikke utprøvet preparat.

I følge Hatchard-rapporten skal alle som har nytte av unntak, ha vært underlagt en konfidensialitetsavtale. Så de ble forbudt å snakke om godkjenningen deres.

I følge Hatchard-rapporten ble kriteriene for hvem som kunne få fritak for vaksinasjon fastsatt ut fra deres individuelle betydning for helsesystemet. Eldre embetsmenn og «uunnværlige mennesker» i «kritiske nøkkelposisjoner» ville hatt større sjanse til å forbli uvaksinert. På den annen side ble «enkelt personale» som sykepleiere truet med oppsigelse dersom de ikke fikk utført mRNA-vaksinasjonene.

«Hvis ledende ansatte som ønsket å forbli uvaksinerte hadde uttalt seg offentlig, kan spørsmålet om sikkerheten til covid-vaksiner ha blitt reist offentlig. I stedet holdt Helsedepartementet og regjeringen enhver diskusjon skjult. Dette ble gjort ved å jobbe med vanlige og sosiale mediekanaler for å sensurere innhold og gjennom streng kontroll av personalet.» Konklusjon fra Hatchard Report.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 157 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015