header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

digikrid

Dystopisk fremtid. Dette handler om et massivt omskoleringsprogram som følger globalistenes Agenda2030.

Med Central Bank Digital Money (CBDC) og Digital ID kan globalistene få full kontroll over din private økonomi og ditt personlige liv. Fremfor alt kan det imidlertid også brukes til å beregne «klimapoeng» og dermed etablere et totalt klimadiktatur. Naturligvis vil din personlige sosiale kredittscore bestemmer også hvor og når du kan reise og bevege deg.

Tenk deg en verden der alle goder og alle tjenester ikke bare har en pris uttrykt i pengeverdier (som norske kroner, Euro, Rubel eller Dollar), men også er utstyrt med «klimapoeng». Et system som det du ser med kundekort fra for eksempel supermarkedskjeder, hvor du også får «bonuspoeng» for å handle.

Bare i en mye større og mer omfattende skala, som til og med går utover dimensjonene til det kommunistiske «sosiale kredittsystemet» i Kina!

I følgende artikkel har vi delvis dokumentert hvordan «social scoring» benyttes i kommunist-Kina:
https://fmi.no/2747-the-great-reset-agenda2030-kommunist-kina-omsetter-allerede-enkelt-menneskers-bevegelseskontroll-i-praksis-120923.html

Hvis det kun er digitale penger i form av statlige digitale sentralbankpenger (CBDC), som administreres via en sentralisert lommebok (som er knyttet til din bankkonto, din Paypal-konto og andre lommebøker og betalingssystemer via din digitale ID, for eksempel), det er det enkelt å etablere totalt klimadiktatur.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Fordi hvert produkt og hver tjeneste kan ha en pengepris så vel som andre priser. Det er da også mulig å laste et visst antall «klimapoeng» inn på kontoen din hver måned ved hjelp av din digitale ID.

Tenk deg nå at du motta 1000 slike klimapoeng hver måned. Nå koster for eksempel en kilo poteter 3 euro og betyr 0,5 klimapoeng, en liter melk koster 1,50 euro og gir deg 1 klimapoeng, en kilo storfekjøtt koster 300 kroner, men tilsvarer 15 klimapoeng og en liter bensin koster 25 kroner og gir deg 20 klimapunkter

Avhengig av hva du kjøper, vil poeng bli trukket fra ditt «klimabudsjett»
Dette kan gå så langt at du, avhengig av din personlige kjøpsatferd, fortsatt har nok penger på konto den 1. i måneden, for eksempel, men allerede har brukt opp kvoten på klimapoeng. Da vil du ikke engang kunne kjøpe noe å spise, selv om du faktisk fortsatt har nok penger. Dette gjør effektivt dine egne penger verdiløse – med mindre du bruker dem til å kjøpe ekstra klimapoeng fra andre som ikke bruker så mange av dem, såfremt det er tillatt.

Du kan sikkert forestille deg hvor mange slike klimapunkter du må ha, for eksempel for å kjøpe bil eller bestille en flyreise til ferien.

Forestill deg nå et tredelt system der du i tillegg til pengene dine og klimapoengene dine - i likhet med kommunistiske Folkerepublikken Kina - også har din «sosiale kreditt»-score (en sosial kredittsjekk, for å si det sånn).

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Avhengig av om du er i grønn, gul eller rød sone, vil du være underlagt visse begrensninger. Nå har du kanskje nok penger og nok klimapoeng, men om du har ytret/ytrer kritikk eller deltar i demonstrasjoner mot dette undertrykkende systemet, har poengsummen din sklidd inn i det gule eller til og med røde området. Da vil du ikke lenger har lov til å bestille reiser, eller du kan nektes adgang til butikker eller restauranter. Et forbud mot å forlate din «15-minutters by» vil også kunne tenkes som en sanksjon for «feil oppførsel.»

Dette handler om et massivt omskoleringsprogram som følger globalistenes Agenda2030.

Som du kan se, ligger det mer i forsøket på å introdusere slike digitale valutaer og ID-er enn bare generell kontroll over pengene dine og forbruksatferden din. Det handler ikke (bare) om å stille regimekritikere til taushet ved å potensielt fryse og stenge din digitale konto, men også tvinge deg til å konsumere mindre kjøtt og andre animalske produkter og slutte å bruke fossilt brensel. Et perfid system for å etablere et omfattende klimadiktatur.

Hvis det hele blir introdusert på globalt nivå takket være den digitale ID-en, vil du ikke engang kunne unngå det ved for eksempel å kjøre over grensen og kjøpe billig kjøtt i Sverige. Klimapoengene dine vil da være gyldige over hele kloden og belastes deretter.

Er dette den «transformerte nye verdenen» du ser for deg for deg selv og barna dine?

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 115 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015