header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

zelenskyj smykker

USA sin innsatte Warlord med sin dekadente luksusprinsesse: Zelenskyjs på Grand Tour hos sine oppdragsgivere. (Foto: Imago.)

Kona til Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, Olena, skal ha storkost seg i anledning ektemannens nylige tur til New York, hvor han talte i FNs generalforsamling og igjen tryglet om mer pengestøtte.

Under en luksus-shoppingtur skal hun ha brukt mer enn 1 million dollar på smykker hos Cartier. Dette melder det amerikanske magasinet «The Nation»: https://thenationonlineng.net/olena-zelenska-spends-1100000-on-cartier-jewelry-gets-sales-employee-fired/

Mens mannen hennes igjen presset på tårekanalene og nok en gang praktiserte sitt middelmådige skuespiller-«talent», nemlig moralsk utpressing av «verdivesten», for å få enda flere våpen og milliarder for sitt svært korrupte regime og en stadig mer ugjennomsiktig og tvilsom krig med en rekke inkonsekvenser.

I stil med dekadente østeuropeiske oligarkbruder
Kvinne-programmet i New York omfattet selvsagt en shoppingtur på den glamorøse Fifth Avenue, hvor Olena Zelenska la igjen «bare» 1,1 millioner euro i den berømte «Cartier Villa».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

First Ladys instinktive og skamløse oppførsel ble diskutert i amerikanske medier fordi den hadde et stygt etterspill: Tilsynelatende etter en personlig klage fra Zelenskyjs kone, ble en av Cartiers ansatte sparket, ifølge rapporten.

Hun ville bare hjelpe politikerens kone med handleråd, hvorpå hun ble verbalt nedsablet av en arrogant Olena som sa til henne – i stil med dekadente østeuropeiske oligarkbruder: «Hvem sa at jeg trenger din mening?»

Etterpå skal Olena Zelenska ha blitt sint på lederen, som da opptrådte underdanig og servilt. Et døgn senere ble selgeren sparket uten forklaring. Hun offentliggjorde deretter millionkjøpet, se beviskvitteringen nedenfor.

«Faktasjekkere» igjen avslørt som løgnere
Det tok selvfølgelig ikke lang tid før amerikanske venstreorienterte media – vi kjenner det også fra Norge – gjorde sine «faktasjekker» og antok at dette var «russisk desinformasjon». I samme tvilsomme mønster som her i landet er dommen – «Falske nyheter» – ikke underbygget i det hele tatt, men angriper kun tvilsomheten til de kanalene som sprer rapporten uten å faktisk ugyldiggjøre kjerneutsagnet.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Newsweek skriver for eksempel i «begrunnelsen» for sin vurdering at rapporten «nesten sikkert var oppdiktet», men er avhengig av tredjepartsvurdering. At det nå sirkulerer kvitteringer for kjøpesummen, utfordrer ikke «sannhetssøkerne»:

Here we go: Her er beviset for at den khazariske oligark-kvinnen Olena Zelenska brukte over 1 million dollar på smykker.
(Skjermdump: Naijaloaded.com.)

Om denne historien faktisk er sann eller «bare» har en kjerne av sannhet:

Den passer perfekt inn i bildet av den ukrainske «eliten», som er hevet over enhver tvil. Det har lenge vært klart at å samle villaer i utlandet ikke bare er en hobby for Zelenskyj selv, som også ble avslørt i «Pandora Papers» i den anledning, men også for flere av hans korrupte generaler.

Tilsynelatende har hans nærmeste krets nå mistet all politisk takt og tone og forlanger og forlanger, mens skattebetalerne i vestlige land, som Norge, må blø mer og mer for en krig som aldri var deres.

De superrike, oligarkene og makthaverne – som lenge har vært venner med det offisielle politiske Norge som ankommer Kiev med fete sjekker i bagasjen, trenger ikke lenger å late som om de er beskjedne: Idiot-Norge under sjefstullingen Støre fortsetter gladelig å betale.

Spådommer om at den ukrainske Ludwig og hans Marie Antoinette ikke vil dra nytte av deres brillianter, yachter, jetfly, leiligheter eller villaer kan meget raskt bli en realitet. Khazarens posisjon på den internasjonale scenen er betraktelig svekket og mange ukrainere og fremfor alt flere ledende militære bare venter på å flå svinet levende.

Alternativt at skuespilleren blir destruert av en vestlig hemmelig tjeneste av hensyn til «nasjonal sikkerhet». I anglo-amerikanske termer kalles en slik mann en «Death man walking».

Nils A. Pettersen
Oslo, 12.10.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 53 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015