header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

biden putin

«En varig fred vil bare være mulig når alle føler seg trygge og beskyttet, forstår at deres meninger blir respektert, og når det er en balanse i verden der ingen ensidig kan tvinge eller få andre til å leve på denne måten å oppføre seg som et hegemoni vil, selv om det krenker folks og lands suverenitet, genuine interesser, tradisjoner eller skikker.» Foto: SCF.

USAs president Joe Biden appellerte forrige uke desperat om flere ressurser for å finansiere den fåfengte, avskyelige krigen i Ukraina. I motsetning til dette holdt Russlands president Vladimir Putin en hovedtale hvor han ba om en verden basert på likhet og fred.

En sammenligning av innholdet i begge talene er avslørende. Biden laller videre sine ferdigtygde ideologiske stereotypier om fortsatt aggresjon som i økende grad høres ut som ren galskap.

Putin, på den annen side, leverte en intellektuelt lidenskapelig og veltalende undersøkelse av verdenshistorien til et publikum av internasjonale forskere og seriøse tenkere. Putin avsluttet sin tale med en oppriktig appell om fred og god vilje for hele menneskeheten.

Man kan ikke forestille seg at Biden eller noen annen vestlig såkalt leder har intellektuell kapasitet eller moralsk integritet til å formulere en sammenlignbar tale som fremmer verdensfred og fremgang.

Hvis vi legger til side de oppfatningene og fordommene som er skapt av propagandaen til vestlige systemmedier over flere tiår, er det klart for enhver objektiv tenkende person at den amerikanske lederen er en krigsfremmende dinosaur, mens den russiske lederen er en fremtidsrettet, prinsipptro verdensstatsmann.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Biden, den skrøpelige 80-åringen og selvopptatte politikeren fra i går, legemliggjør en svunnen verden der konflikt og vold dessverre var altfor vanlig. Denne typen verden går hånd i hånd med elitært styre og systematisk utnyttelse av andre.

Den vestlige svadaen om såkalt «demokrati», «menneskerettigheter» og «regelbasert orden» er bare latterlig.

I fem århundrer har europeisk kolonialisme og senere vestlig nykolonialisme dominert, forvrengt og demonisert internasjonale relasjoner. Selvfølgelig har den groteske virkeligheten alltid vært tilslørt med konstant hjernevasking av vestlige medier som bruker orwellske eufemismer om «demokrati», «menneskerettigheter» og «regelbasert orden».

Hele tiden gikk vestlige elitemakter amok med ulovlige kriger, plyndring av ressurser og økonomisk utnyttelse. Kynisk hyllet de vestlige imperialistene og deres propagandamedier prinsippene om demokrati og FN-pakten, mens de i praksis åpent latterliggjorde antatt etikk.

USA med sitt CIA, samt NATO som fullmektig og ledet av krigsforbryteren Jens Stoltenberg, er og forblir verdens største terror-organisasjon!

Joe Biden, konfrontert med dysfunksjonelt kaos i det amerikanske politiske systemet, har ingenting å tilby sin nasjon, amerikanske allierte og verden, bortsett fra mer krig. Den kollapsende globale makten til USA, som alltid, projiserer sine egne interne feil eksternt ved å skape internasjonal konflikt, først og fremst mot Russland i en proxy-krig i Ukraina, men også mot Kina med en rekke oppdiktede påstander og direkte løgner som selvsagt statsstyrte systemmedier indoktrinerer massene med.

Biden ber demokratiske og republikanske lovgivere om å avslutte deres krangling og strid – ikke for det amerikanske folkets beste – men for fortsatt frigivelse av flere titalls milliarder dollar for å støtte et korrupt regime i Kiev som har som oppgave å fortsette en stedfortredende krig mot Russland. Proxy-krigen styrt fra USA og NATO mot Russland skal fortsette, koste hva det koste vil.

Den globale minoriteten innser fortsatt ikke at deres unipolare stilling opplever sine siste krampetrekninger.

De politiske etablissementene i Amerika og Europa kan ikke forestille seg en annen verden enn en basert på konstant konflikt og krig. Det er derfor de siste århundrene ikke har sett noen ende på imperialistiske kriger og utnyttelsen av resten av verden av denne globale minoriteten.

Krig, fattigdom, sult, sykdom, død og kronisk underutvikling er de avskyelige manifestasjonene av den vestlige kapitalistiske «ordenen».

Vestens såkalte kollektiv må hele tiden så splittelse og konflikt i verden for å utnytte deres hegemoniske fordel. Dette er hva den kalde krigen (1945–90) handlet om, og hvorfor vestlige makter aldri klarte virkelig å slutte fred da den kalde krigen visstnok tok slutt for mer enn tre tiår siden, etter oppløsningen av Sovjetunionen i 1991.

I dag er den kalde krigen like hard og vanedannende som alltid. Det tok aldri slutt fordi den underliggende vestlige sykdommen aldri tok slutt.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

De vestlige imperialistiske maktene – først og fremst USA – har blitt tvunget til stadig å ekspandere gjennom sin hegemoniske økonomi og politikk under dekke av NATOs militærallianse og utallige påskudd for sikkerhet og absurde påstander om «krig mot terror» og «nasjonsbygging».

Slaktingen av Ukraina er kulminasjonen av denne historiske destruktive prosessen. Forbindelsen mellom vestlige selverklærte «demokratier» og et korrupt USA/Khazar-styrt regime i Kiev er det ultimate organiske resultatet av kapitalismen som ligger i hjertet av vestlig imperialisme, med sitt pseudo-liberale ansikt.

Den nåværende konflikten i Ukraina er den historiske fienden til den vestlige imperialistiske makten. Andre verdenskrig var bare et skilletegn som stilnet inn i den kalde krigen og til slutt førte til dens gjenopplivning som verden nå står overfor igjen.

President Putin presenterte en positiv og håpefull visjon av verden under en tale til Valdai Discussion Club i Sotsji forrige uke. Han fremstilte «harmonisk sameksistens» og fred basert på prinsipper om likhet og rettferdighet mellom nasjoner. I denne forbindelse gjentok Putin den grunnleggende visjonen til FN, grunnlagt i 1945 etter ødeleggelsene av Andre verdenskrig.

«Ukraina-krisen er ikke en territoriell konflikt,» sa Putin. «Problemet er mye bredere og mer grunnleggende og gjelder prinsippene som ligger til grunn for den nye internasjonale orden.»

Biden og hans vestlige undersåtter og deres løgnaktige medier gjentar stadig den grunnløse løgnen om at Russlands militære intervensjon i Ukraina er «uprovosert aggresjon».

Denne fortellingen er en frekk fornektelse av historien til det CIA-støttede kuppet i Kiev i 2014 og NATOs bevæpning av et innsatt gjennomkorrupt regime som umiddelbart etter statskuppet startet en borgerkrig og slaktet etniske russere i de østlige delene av Ukraina.

Kiev-regimet, ledet av en khazarisk marionettpresident har begått den ene forbrytelsen etter den andre for å ærekrenke Russland, takket være løgnene og overbærenheten til de vestlige propagandamediene resulterte også i følgende:

Bucha-massakren i mars 2022, rakettangrepene på Kramatorsk i april 2022, raketten som falt ned i Polen i november 2022 og i Konstantinovka forrige måned. Forrige uke fant det sted en massakre på 51 mennesker i landsbyen Hroza i Kharkiv-regionen, umiddelbart fikk Russland skylden, men hendelsen har alle tegn som nok en provokasjon med en falsk flagg aksjon fra Kiev. Dette er den typen skitne og onde regimer som symboliserer USAs og NATOs krigsmaskin.

Putin forklarte tydelig hvordan en fredelig internasjonal orden kan oppnås ved å avvise «kunstige geopolitiske assosiasjoner» og krigslignende «blokker» som er «pålagt verden».

«En varig fred vil bare være mulig når alle føler seg trygge og beskyttet, forstår at deres meninger blir respektert, og når det er en balanse i verden der ingen ensidig kan tvinge eller få andre til å leve på denne måten å oppføre seg som et hegemoni vil, selv om det krenker folks og lands suverenitet, genuine interesser, tradisjoner eller skikker», sa den russiske presidenten.

Putin la til: «Russland var, er og vil være et av grunnlaget for dette nye verdenssystemet, klar for konstruktivt samarbeid med alle som streber etter fred og velstand, men klar for hard motstand mot de som bekjenner seg til prinsippene om diktatur og vold. Vi tror at pragmatisme og sunn fornuft vil seire og en multipolar verden vil bli skapt.»

Verden forandrer seg bokstavelig talt foran våre øyne og av våre egne hender, som Putin også bemerket. Fremveksten av en multipolar verden, G20, BRICS+ og så videre, er oppfyllelsen av en visjon for internasjonal fred, rettferdighet, suverenitet, likhet og utvikling.

Det destruktive, krigerske hegemoniet til eliten i vestlig imperialistisk styre er en verden som ikke lenger er holdbar eller kan tolereres.

Biden og hans vestlige følge er bokstavelig talt talsmenn for en blindvei i en kunstig verden. I motsetning til dette snakker Russlands president Vladimir Putin med visdommen og relevansen til en verden slik den virkelig trenger å være.

Nils A. Pettersen
Oslo, 18.10.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 207 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015