header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

tunisia leyen

Ikke engang Tunisia ønsker å gjøre forretninger med den korrupte EU-ledelsen, eller tilbød menneskesmuglerne mer?

For et tilbakeslag! For å bremse ulovlig migrasjon fra Afrika til Europa ønsket EU å inngå en avtale med Tunisia. Kommisjonens president Ursula von der Leyen hadde signert en intensjonserklæring og høylydt publisert at denne avtalen ville demme opp for mennesketransporten fra Tunisia, men Tunisia avslo hele avtalen.

Det er et alvorlig tilbakeslag for EU og migrasjonsavtalen. Med kjempebeløp ville EU bekjempe ulovlig innvandring til Europa, det var det EU-politikerne håpet på. Med mye oppmerksomhet i systemmedia undertegnet EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen, regjeringssjefene i Nederland og Italia og Tunisias president Kais Saied intensjonsavtalen i juli. Nå er hele avtalen kansellert.

Tidligere truet EU med å bryte forhandlingene med Tunisia og en EU-delegasjon ble nektet innreise. Les denne artikkelen:
https://fmi.no/2751-flyktningavtale-islamske-tunisia-har-lurt-eu-trill-rundt-170923.html

Har Tunisia informasjon om det korrupte EU og derfor torpederte de forhandlingene? Og vil de benytte dette for å presse høyere beløp fra EU på et senere tidspunkt?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Tunisia avviser avtalen blankt og anklager EU for å holde tilbake midler som opprinnelig ble lovet. Pengene som nå overføres av EU kom faktisk fra andre programmer, allerede før migrasjonspakten ble vedtatt.

60 millioner euro er faktisk en del av Covid-19-hjelpen
EU-kommisjonen hadde tidligere sagt at den ville betale ut 127 millioner euro i bistand til Tunisia som en del av avtalen. 60 millioner euro av det totale beløpet representerer ikke nye midler. Overføringen av disse midlene var planlagt som en del av den økonomiske støtten etter Covid-19, som Brussel og Tunisia allerede var blitt enige om før migrasjonspakten. Men disse midlene ble aldri utbetalt. «I dag blir de utbetalt for 2023 og som budsjettstøtte», klaget den tunisiske utenriksministeren Nabil Ammar til det lokale avisen Al-Shorouk i forrige uke.

Avtalen kan til slutt ha mislyktes fordi Tunisia allerede har overført disse 60 millioner euro tilbake til EU-kontoen, som Ammar rapporterte.

Tunisia: «Vi vil ha seriøst samarbeid, ikke veldedighet»
EU-pengene kunne ha styrket den tunisiske økonomien, skjerpet grensekontrollen og hjulpet til i kampen mot menneskesmuglere. Tunisia kunne dermed blitt en pålitelig EU-partner med en stabil økonomi og med en regjering som effektivt kan bekjempe ulovlig innvandring.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Men selv om Tunisia er i økonomiske vanskeligheter, har regjeringen blankt avvist det nåværende økonomiske tilskuddet fra Brussel og kritiserer den skarpt.

Vi ønsket seriøst partnerskapssamarbeid, ikke «veldedighet», forklarte Ammam som også truet EU: «Hvis europeerne fortsetter å publisere konfidensielle dokumenter knyttet til våre avtaler, vil vi avsløre flere fakta som ikke er i deres beste interesse.»

«Tunisia tigger ikke, det er ikke begrenset til en enkelt partner. Tunisia vil ikke være grensepoliti for noe land bortsett fra vårt eget», understreket utenriksministeren.

«Retningslinjene de (Vesten) var vant til i 2011 gjelder ikke lenger og vil ikke bli håndhevet.»

Dette innebærer at den fremmedkulturelle tsunamien av hovedsaklig unge menn, mange kamptrente, fortsetter å invadere det multikulturelle Europa, fra Tunisia.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 194 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015