header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsDe som fikk med seg Dagsrevyen lørdag kveld på NRK, de fikk seg nok en liten tankevekker får vi tro. For denne reportasjen fra Oslo østkant, den viste oss at nå snart er det fritt for etniske norske elever i Groruddalen. Og om bare 3-4 år vil majoriteten av 7-åringene som begynner på samtlige skoler i hovedstaden være av utenlandsk opprinnelse.  De få nordmenn som da enda er igjen, de flytter vekk fra disse bydelene. Mens likegyldige politikere, som har fått nok av advarsler, de ser nå endelig kanskje skrifta på veggen?

Og NRK skal ha så mange takk for at de endelig begynner å ta denne sørgelige utviklingen alvorlig. Vi fikk se et ektepar som skulle flytte fordi sønnen deres var den eneste norske igjen på den skolen. Folk turde ikke stå fram og snakke fritt framfor TV-linsa.  En barnehage assistent fikk sitt ansikt sladdet og stemmen sin endret for ikke å bli kjent igjen. En annen som skulle flytte ville være anonym fordi hun var redd for represalier, og for å bli stemplet som rasist. En fotballtrener fortalte om utlendinger (”våre nye landsmenn”) som slår til andre spillere midt under kampen, dersom innlegget ikke er bra nok. Og truer dem med juling etter kampen. Drapstrusler hagler både mot både dem og deres familie. For som de sier: ”Vi vet hvor du bor, og vi skal ta deg”! I bakgrunnen ser vi bare hijabdamer. Ja, en skulle tro vi var hensatt til et sted i Midt-Østen. MEN DETTE ER OSLO i 2010!

 Det var neppe bare meg som fikk frysninger og kjente ubehag i kroppen. Det var i alle fall sterke saker, og jeg vil også takke Tybring Gjedde i Frp som endelig har fått åpnet øynene både på våre uansvarlige politikere og NRK. Takket være hans meget gode kronikk i Aftenposten for vel ei uke siden, kom nok denne reportasjen på plass.

Synes det er ganske skremmende slik det nå er blitt, at folk er redd for å stå fram med bilde og navn når de ytrer seg til NRK. Da må sladden fram og stemmen forvrenges. Ellers blir det represalier! Og det altså i vårt EGET fedreland! Hvem ville trodd slikt bare for 10 år siden? Dette er meget alvorlig i et land som kaller seg for demokratisk! Som skryter av vår ytringsfrihet og talefrihet. Å nei, Norge begynner nå å nærme seg land vi ikke på noen måte liker å sammenligne oss med. Men slik går det, når en bare lar humla suse, og nekter å ta advarslene alvorlig!

Og daglig kommer det nye krav til oss nordmenn. Nå er det rådet for innvandrerorganisasjoner i Oslo som krever aldershjem tilrettelagt for ulike etniske grupper. Krav, krav og atter krav! For kreve, ja det kan disse folka! I tillegg kreves nå kvotering av ”minoritetsnordmenn” (hva nå det er) på høyere nivå i Oslo kommune. Jo, de krever egne flerkulturelle kulturhus, eldresentre, etniske delte aldershjem og skoler. De skal også ha rett til norsk statsborgerskap for alle som fødes i Norge, og de skal sannelig også ha dobbelt statsborgerskap i tillegg. Dette kommer fra en merkelig fyr som kaller seg for Akhenaton Oddvar de Leon, og er leder for denne innvandrerorganisasjonen.  Ja, det er ikke til å tro. Vi får bare håpe at oljepumpene i Nordsjøen klarer å få opp nok olje, slik at pengestrømmen til de fremmede kan fortsette i minst 100 år til. Ellers vil dette neppe ende så bra…

Jeg har skrevet det så mange ganger før, men jeg skriver det gjerne om igjen: Den tafatte, servile og inkompetente politiske ledelse som vi har i dette landet, de skaper kun avmakt, fortvilelse og sinne blant oss etniske nordmenn. Fasismen er allerede i ferd med å etablere seg i landet. Og dette er en meget farlig utvikling! Men når man har åpnet grensene for en flodbølge av muslimer til Norge, og med de holdninger mange av disse har til oss - samt alle typer krav om segregering - da kan dette eksperimentet neppe komme til å ende særlig bra.

Vårt tidligere gode, trygge og fredelige samfunn er i ferd med å forvitre. Og denne nasjonen vil trolig være avviklet før vi skriver år 2040!

Fortapt hovedstad 080910

Sendt 8.9.10 til:
”Alle” norske aviser.   De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 49 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015