header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

midtosten people 6281967 1280 pixabay com

Hva var det egentlig som skjedde like utenfor Gaza, på israelsk jord, den den 7. oktober? Jeg har brukt mange dager på for å sjekke diverse kilder, TV-stasjoner og sett på videoer og en masse reportasjer og hørt mange skarpe hoder uttale seg. Men jeg sitter igjen med et forvirret bilde og har flere spørsmål enn svar. Da den ene kilden slår den andre i hjel.

Men faktum er at terror-organisasjonen Hamas, altså hundrevis av palestinske terrorister stormet inn i Israel, der de kom gjennom lufta på hangglidere, sjøveien via små båter og på motorsykler og biler. Og det som forundrer meg mest, det er HVORDAN de kunne storme inn i Israel, rive ned det solide grensegjerdet med hjelp av bulldosere og tunge maskiner, der de klippet seg gjennom gjerdet, og uten å møte motstand? Ja der de fikk herje fritt i timevis. Uten at en eneste israelsk soldat viste seg! Når man vet hvor godt bevoktet denne grensa er med automatisk kontroll og alarmer, så skulle jo de automatiske mitraljøsene og maskingeværer ha utløst seg, og som skyter på alt som rører seg. Men absolutt ingenting fungerte, like lite og presis på den samme merkelige måten som under 11.9.2001 i New York! Og da kan vi også ta med 22.7.2011 i Oslo og på Utøya!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Israelske vitner som bor i nærheten av Gazastripa uttalte til en TV-stasjon som er ganske etterrettelig, at det tok fra 5 til 7 timer før israelske styrker kom til hjelp! Ufattelig og ikke til å tro, i et land som har verdens beste etterretningsorganisasjon, nemlig Mossad og der CIA også er plassert. Hva var det egentlig som skjedde den dagen, og hvorfor gikk alt så galt? Og det i et land som har verdens beste forsvarssystem mot luftangrep, men der video etter video viser hvordan disse avskyelige morderne tok seg inn i landet med t.o.m. hjemmelagede småfly, motoriserte hangglidere eller bare sprang på beina mot et grensegjerde som ikke var under kontroll. I tillegg ble droner i massevis (sikkert fabrikkerte i Iran) benyttet, uten at en eneste av disse ble skutt ned i et land med verdens beste luftforsvar som ikke klarte å registrere at de kom susende. Og resultatet av dette var bare skremmende, noe jeg vil komme tilbake til.

Kombinert med det faktum at ingen av verdens beste etterretningsorganisasjon, nemlig Mossad, som er viden kjent for sin enorme dyktighet, visste noe som helst om hvordan over 4000 raketter kom på plass i Gaza, der Hamas hadde planlagt dette i lenge tid, og Mossad heller ikke visste hvor rakettene kom fra, på tross av at Gaza og Hamas er verdens mest overvåkede land og folk! Jeg så også en video hvor det ble påstått at Hamas brukte våpen som USA etterlot seg under sine 20 år i Afghanistan. Og hvordan kom de våpnene fra Afghanistan til Gaza uten at Mossad, som skryter av at intet av hemmelige forflytninger unngår deres øyner?

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Uten at jeg skal trekke noen konklusjoner, så er det så mye som ikke stemmer her, at dette forferdelige angrepet mot et Israel, og som ikke forsvarte seg, umulig kunne ha skjedd uten at det lå en plan bak dette angrepet, og som aldri vil bli glemt. For hvordan kan man glemme den brutale og motbydelige råskapen som disse terroristene fra Hamas viste under dette blodige toktet, der 260 ungdommer ble meitet ned, poiny blanch på denne musikkfestivalen som var lagt i nærheten til Gaza. Hvor disse barbarene skjøt seg inn i private hjem og kibutser, drepte babyer, skar hodet av hundrevis av barn og voksne så blodet sprutet. Der de voldtok kvinner og drepte dem like etter de hadde fullbyrdet sine grusomme handlinger. Der de tok over 130 gisler, igjen unge kvinner og menn, ja t.o.m. ei gammel dame på 85 år. Mens diss udyrene ropte "Allah er stor" og tvinget med seg disse stakkars vettskremte menneskene.

Ja denne råskapen kom som et sjokk på oss alle, der dette blodige massemordet og en massakre som aldri vil bli glemt. Der tilfeldige sivile ble slaktet som dyr. Dette var en råskap og en brutalitet som er helt identisk med de blodtørstige massemorderne til ISIS som herjet i Syria og Irak, før heldigvis russerne fikk stoppet dette og ekspedert dem til de evige jaktmarker. For dette er nemlig ikke krigere, dette er skapninger verre enn de verste rovdyr på denne jord. Og de fortjener kun døden!

Jeg så den israelske forsvarsministeren Yoav Gallant på NRK/TV-nyhetene i morges. Og han var sint, ja han var rasende og klokkeklar i sine uttalelser, der jeg siterer, og der det var no mercy, og ikke til å misforstå der han uttalte følgende: «Jeg sier til dere alle, for vi skal utslette Hamas, disse Gazas IS-terroristene, fra jordas overflate! Og de skal opphøre å eksistere!» Sitat slutt.

Ja jeg er 100 % enig med forsvarsminister Gallant. Det grusomme angrepet fra Hamas er ikke en frigjøringskamp. Dette var massemord og ekstremisme. Og det kan IKKE unnskyldes! Det MÅ fordømmes! Og det må slås tilbake. Ja det må slås slik tilbake, at bare tanken på hva som nå kommer, det vil få alle til å tenke seg tre ganger om før de igjen angriper Israel!

Amund Garfors
Norgesdemokratene Nordland
Narvik, 24.10.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 160 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015