header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hamas israel

Vestlige ledere som støtter det israelske sionist-regimet i dets folkemordsbarbari er medskyldige i dette folkemordet.

Vestlige politikere reiser i skarer til Tel Aviv og lover sin fulle støtte til Israel, selv om det israelske regimet fører en folkemordskrig mot sivile palestinere.

Det er helt sjokkerende at verden er vitne til slike massedrap på sivile og likevel ser det ut til at vestlige myndigheter og media gjør alt de kan for å rettferdiggjøre, bagatellisere og dekke over grusomhetene. Det må de også gjøre da de er medskyldige i denne grufulle slaktingen av sivile.

USAs president Joe Biden, Storbritannias statsminister Rishi Sunak, Tysklands statsminister Olaf Scholz og EU-sjef Ursula Von Der Leyen er blant de vestlige lederne hvor blod drypper fra hendene deres.

De snakker om Israels «rett til selvforsvar» mens det israelske militæret pulveriserer Gazastripen med målrettete luftangrep og skyter palestinere i gettoene på Vestbredden. Den palestinske befolkningen i begge enklavene blir angrepet med en kynisk grusomhet, mens israelske ledere nedverdiger dem som «skadelige dyr».

Dette er statsterrorisme i stor skala!
På Gazastripen har befolkningen på 2,3 millioner blitt holdt under total beleiring i to uker, uten vann, mat eller elektrisitet. Ingen steder i kystregionen er trygt, ettersom israelske bomber levert av USA og Storbritannia regner ned over hus, flyktningsentre, sykehus, skoler, kirker og moskeer. Dette er en barbarisk kollektiv avstraffelse av uskyldige sivile og et grovt brudd på Genève-konvensjonene.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Til tross for de daglige grusomhetene sier vestlige politikere ikke annet enn å gjenta det kyniske mantraet om at Israel har rett til selvforsvar som svar på masseangrepet fra Hamas-militante 7. oktober. Mer enn 1400 israelere ble drept i disse Hamas-våpen- og rakettangrepene. Disse drapene kan ikke eksternt brukes som en begrunnelse for den påfølgende slaktingen av sivile i Gaza og Vestbredden.

Det må erkjennes at den israelske staten har drevet en morderisk okkupasjon mot palestinere i flere tiår siden statens voldelige etablering i 1948. Den skitne grunnleggelsen av forbryterstaten Israel var en avtale konstruert av britisk og amerikansk imperialisme for å dekke over deres egen skyld i antisemittisme og manipulasjon av de arabiske nasjonene. Palestinerne har betalt prisen og vil fortsette å betale den.

Washington har brukt den israelske forbryterstaten som en garnison for å utvide sin imperialistiske makt i det oljerike Midtøsten
Vestlige stater, spesielt USA, har gitt det israelske regimet carte blanche til å fortsette og utvide okkupasjonen i åpenbart brudd på folkeretten. Washington har brukt den israelske forbryterstaten som en garnison for å utvide sin imperialistiske makt i det oljerike Midtøsten. Hvis palestinerne motsetter seg denne forbrytelsen, vil desperate og blodige motstandshandlinger skje. Ingen kan tolerere drap på uskyldige sivile. Men man må forstå de systematiske betingelsene for vold og det hegemoniske maktspillet som sikrer at fred aldri kan oppnås.

Det å bryte voldssirkelen betyr å få slutt på den veststøttede israelske okkupasjonen og folkemordsundertrykkelsen av palestinere. Fornektelsen av palestinske nasjonale rettigheter og stat er uakseptabel, men denne fortsatte fornektelsen er en av grunnene til at det ikke er fred i denne regionen.

Russland, Kina og de fleste andre nasjoner i verden erkjenner at hvis det noen gang skal bli fred i denne regionen, må det være rettferdighet for palestinerne.

At vestlige politikere gjentatte ganger påberoper seg Israels rett til selvforsvar er en kynisk forvrengning av virkeligheten. Et ulovlig, brutalt okkupasjonsregime har ingen slik rett.

Biden og andre vestlige ledere som reiser til Israel for å omfavne Benjamin Netanyahus krigsfremmede regime er et kvalmende skue. Det er en parade av kriminelle og psykopater.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Netanyahu hadde frekkheten til å kalle situasjonen denne uken «verdens mørkeste time». Hvor rett han har, men av helt motsatte grunner.

Når menn, kvinner og barn blir slaktet og morderne støttes åpent av vestlige regjeringer, så er det absolutt en «mørkeste time».

Krigsforbrytelsene begått i Gaza og Vestbredden kan sammenlignes med USA og NATO sine folkerettsstridige kriger og intervensjoner de siste 70 år.
Det sionistiske regimet som utfører det nåværende folkemordet er skamløse nok til å sammenligne Hamas-angrepet med det påståtte Holocaust for å støtte dets antatte legitimitet.

Vestlige ledere som står på side med det israelske regimet i dets folkemordsbarbari er fullt ut medskyldige i dette folkemordet. Den vestlige offentligheten og resten av verden kan nå se den sanne kvaliteten til USA og dets allierte.

For USA er krig alltid en «smart investering»
Da Biden kom tilbake til Washington etter å ha gitt Tel Aviv tillatelse til å fortsette massemordet sitt, var han frekk nok til å tale til nasjonen sin i en tale i beste sendetid fra Det ovale kontor. Han kunngjorde at hans regjering ville gi 100 milliarder dollar i «nødhjelp» til Israel og det gjennomkorrupte CIA-styrte regimet i Kiev, som fører en stedfortrederkrig mot Russland. Biden kalte det en «smart investering».

I sin mumlede, usammenhengende TV-opptreden sa den demente Biden: «Amerikansk ledelse er det som holder verden sammen.»

Hvor virkelighetsfjern kan man virkelig være?

Flere og flere mennesker rundt om i verden avskyr løgnene og den åpenlyse krigshetsen til USA og dets klientell av vestlige lakeier.

Denne uken la USA ned veto mot en resolusjon i FNs sikkerhetsråd som krever en våpenhvile på Gazastripen.

Washington og NATO-partnerne har gjentatte ganger nektet å tillate en våpenhvile i Ukraina, og foretrekker å fortsette denne proxy-krigen til den «siste ukraineren» etter at nesten 500 000 soldater ble drept der de siste 18 månedene.

Absurd nok sammenlignet Biden den russiske lederen Vladimir Putin med Hamas, som «prøver å ødelegge demokratiet».

Biden og hans vestlige lakeier som støtter de forbryter-regimene i Tel Aviv og Kiev er i ferd med å ødelegge den siste rest av moral og internasjonal lov.

Kanskje er det noe godt i dette grufulle kaoset i Midtøsten og Ukraina da verden ser klarere hvem og hva verdensfredens virkelige fiender er:

De vestlige kriminelle regimene og deres krigsforherligende imperialisme!

Vestens selvforsterkende illusjoner blir knust foran verdens øyne. Det er ekstremt bra og nødvendig hvis denne verden noen gang skal gjøre fremskritt mot fred, rettferdighet og internasjonal forståelse.

H. Amundsen
Bergensområdet, 26.10.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 37 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015