header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

pakistan utviser

Folkeutbyttet av befolkningen i Norge og Europa gjennomføres med ekspressfart.

Bildet illustrerer hvordan Europa vil se ut om bare noen tiår hvis protagonistene i de vestlige regjeringer forsetter masseimporten av rasefremmede.

Det er nok! Etter 14 terrorangrep fra afghanske «migranter», tvinger pakistanske myndigheter 1,73 millioner flyktninger som bor ulovlig i Pakistan til å forlate landet. Fristen ble satt til 1. november d.å.

Denne ordren vil ha en dramatisk innvirkning på Europa, da det er en trussel om en kommende enorm asylstorm med hovedsaklig dysfunksjonelle individer.

Pakistan hadde gitt afghanere som regjeringen mener bor ulovlig i landet, frist frem til 1. november å forlate frivillig. Ellers måtte de forvente tvangsdeportasjon og overnatting i sentre som er nybygd til dette formålet. Regjeringen nevnte en forverring av sikkerhetssituasjonen i grenseregionen som årsak til utvisningen med tanke på økningen i selvmordsangrep, som den gir militante krigere fra Afghanistan skylden for. Siden avreisefristen ble annonsert har over 100.000 afghanere allerede forlatt landet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Noen timer før utgangen av en utreisefrist for 1,7 millioner afghanske migranter i Pakistan, stimlet titusenvis av mennesker seg sammen i kilometerlange køer ved grenseovergangene til nabolandet, tirsdag. I Torkham, nordvest i Pakistan, ventet 18.000 mennesker i biler og på lastebiler, ifølge en offentlig tjenestemann. 5000 mennesker ble rapportert å vente ved grenseovergangen i Chaman i Balochistan-provinsen.

Kommer også snart til Norge: Økning i selvmordsangrep
Etter å ha krysset grensen, må folk registrere seg hos afghanske myndigheter, noe som visstnok skapte nok en flaskehals. «Vårt transittsenter er designet for å behandle opptil 750 mennesker per dag, og nå har vi å gjøre med 7000», klager International Organization for Migration (IOM), regionale koordinator Ziad Salih ved grenseovergangen til Torkham. Registreringssjefen der, Samiullah Samoon, snakket om en «nødsituasjon» og nevner mangel på vann og midlertidig bomuligheter.

Barbarene i Taliban kaller utvisningsordre «grusom og barbarisk»
I en videomelding sa den pakistanske innenriksminister Sarfraz Bugti at regjeringen allerede har startet deportasjonen. Bare folk som var i landet «fullstendig ulovlig» ville måtte forlate Pakistan, sa han. Den radikale islamske Taliban-regjeringen i Kabul har tidligere beskrevet deportasjonsordren som «grusom og barbarisk».

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Selvsagt kritiserte såkalte «menneskerettighetsorganisasjoner» den pakistanske regjeringens handlinger og ba om mer tid for folk, hvorav noen hadde bodd i landet i flere tiår, til å forlate landet. «Situasjonen i Afghanistan er fortsatt farlig for mange flyktninger og utvisning vil utsette dem for betydelig sikkerhetsrisiko», uttalte Human Rights Watch som er delfinansiert av den den beryktede Open Society fra Soros.

Hvilken sikerhetsrisiko det utgjør å vende tilbake til sitt kjære islamske hjemland konkretiserte godhetsapostlene selvsagt ikke.

Nå får de virkelig vise at de tror på Allah og definerer seg som muslimer
Hvis afghanerne har bodd i Pakistan som illegale flyktninger i flere tiår, betyr det at de flyktet under den amerikansk-styrte okkupasjonen, noe som igjen betyr at de nå kan vende tilbake til sitt elskede Taliban og deres sharialover.

Hvor mange flere terrorangrep, kriminalitet, knivdrap og voldtekter skal det passere i Europa før våre inaktive politikere endelig gjør det samme?

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1020 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015