header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlDet er et problem over hele Europa at så mange av inntrengerne ikke aner hvor de kommer fra. Pass og identitetsbevis, som de selvsagt måtte vise frem for å komme seg hit, mistet de forunderlig nok underveis, og når de så kollektivt har tapt hukommelsen, er de sikret livsvarig opphold for seg og sine etterkommere i all evighet i vår del av verden. Norske og andre myndigheter aner ikke hvordan de skal takle utfordringen.

Nå er Stalin, Beria og deres drabanter gått over i historien, men de etterlot ett og annet som kan komme betrengte regjeringer til nytte. Som forflytninger av gjenstridige individer og folkegrupper. Her foreligger en uendelighet av beskrivelser, senest ”Bak lukkede dører” av den britiske historikeren Laurence Rees. Han beretter om hvordan de to ovenfor nevnte deporterte befolkningen i Øst-Polen, som på bakgrunn av historien og egne opplevelser motsatte seg samliv med russerne, til en ny tilværelse i Sibir.

Sibir har gjennom århundrene opparbeidet et tvilsomt omdømme, men her er en rekke lignende tynt befolkede landområder som kan egne seg som midlertidig oppholdssted for de angivelig rotløse. Flere land i Afrika har en utstrekning som hele Vest-Europa, det samme gjelder for eksempel Brasil. Det burde la seg gjøre å få avtaler med disse landene om opphold. De menneskene som mangler pass og ID kunne til gjengjeld få en hakke og en spade og det de ellers trenger til selvberging på jomfruelig jord. Et opphold i frisk luft med rikelig mosjon ville garantert friske opp hukommelsen, og legge til rette for hjemkomsten. For dem som angivelig ikke kan returneres, som mullah Krekar, må permanent opphold være løsningen.

Nå er her som kjent en rekke av FN-landene som høylydt setter seg i mot repatriering. De mener at europeere, amerikanere og australiere vær så god får finne seg i å være vertskap for etnisk drivgods. Disse landene kunne få tilbud om førstevalg, og selv ta imot og forsørge så mange de ønsket av dem Europa har så altfor mange av. I tillegg kunne gjerne flyktningadvokater og de øvrige titusentalls medvirkende i innvandringsindustrien få slå følge, når de mister sine klienter og dermed sin, om ikke eksistensberettigelse så i alle fall sitt inntektsgrunnlag.

Selvhjelp 060910

Sendt 6.9.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 105 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015