header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

menn afghanistan pixabay com

Afghanere. Bilde: Pixabay.com

Politiet i Nordland har i dag (7/12) henlagt en meget stygg sak mot fire afghanske unge menn som for over ett år siden ble siktet for grov voldtekt av en ung kvinne og mor. Overgrepet fant sted inne i et busskur på Kleiva i Vesterålen. Der denne stygge gruppevoldtekten fant altså sted den 30. oktober i 2022. Politiet har selvfølgelig somlet og latt tida gå, for at bevisene skulle svekkes. Og nå forteller denne politiadvokaten Kay Rønning-Nyvold til NRK at "det totale bevisbildet" tilsier at det er MINDRE GRUNNLAG å gå videre med saken! Har det klikket for mannen, eller har han fått sine instruksjoner fra dette kvinnemennesket som sitter på toppen i politidirektoratet?

Ja tenk det, politiet i Bodø henlegger altså denne meget alvorlige saken, der fire asylsøkere, selvfølgelig muslimer, med et helt annet syn på kvinner og voldtekter, nå kan spasere rett ut av rettssalen. Ja der politiet er blitt deres beste venn og medhjelpere. Jeg kjenner bare hvordan det koker inne i meg, og har ikke annet enn forakt overfor dette kjerringpolitiet som nekter å gjøre jobben sin. Dette er hinsides all fornuft og politiet bør skamme seg langt inn i beinmargen! For nå ser det ut som denne importerte "berikelsen" kan herje fritt i dette halvislamiserte landet, totalt uten de minste konsekvenser. Etterforskningen av politiet i Nordland er en skandale og ei skam! De burde vært sparket på dagen for denne alvorlige tjenesteforsømmelsen, der bevisene er klokkeklare!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Dette kriminelle søppelet som våre uansvarlige, likegyldige og onde politikere har ønsket velkommen til gards, uten folkets tillatelse, de burde også vært straffet. Mens disse fire afghanske voldtektsmenn, kun fortjener hard og lang straff som har ødelagt denne unge mora med et lite barn. Der hun vil slite med disse traumene resten av sitt liv, mens de kriminelle voldtektsforbryterne går fri. Det hele er så uforståelig at man blir bare satt helt ut og blir nesten stum av sinne. Og dette var for meg den siste tvil om tillit til rettssamfunnet. For bevisbyrden om hva som skjedde denne dagen for over et år siden, det er skikkelig dokumentert. Men, og likevel, så henlegges saken! Hvorfor? Jeg har ikke ord, annet enn at vi har fått et pill gjennområttent samfunn, hvor framtida er lovløs, anarkistisk, kaotisk og meget farlig! Der særlig unge etniske norske kvinner, bare kan gjøre seg klar for all type av ondskap og vold, og som t.o.m. politiet går god for.

Et feigt og svakt klassepoliti som gjemmer seg bak offeret, denne stakkars unge voldtatte kvinnen i denne alvorlige saken, og lyver og forteller "av hensyn til de involverte" dvs., flere personer, altså disse afghanske voldtektsmenn, som blir tatt større hensyn til, enn denne unge kvinnen som ble gruppevoldtatt av disse ufyselige "berikerne". Ja selvfølgelig har politiet i Bodø fått klar beskjed fra høyeste hold, om at av hensyn til overgriperne, så skal saken henlegges! Og ferdig med det. Slik går det når en feminist, sosialist og islamtilbeder, med partiboka i Ap i orden, er satt på toppen av pyramiden i dette korrupte og farlige landet...

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Politiet som etat er fullstendig ubrukelig, pill råttent og har tatt parti for islam og dets ondskap. Stakkars de politifolk som befinner seg i dette korrupte og lovløse systemet og som ønsker å gjøre en god jobb for Norge og oss nordmenn. Og enda mer synd er det på alle nordmenn som er lurt trill rundt av myndighetene, der vi omtrent er uten rettsvern. Og et politi som har lagt seg flat for ondskapen. Ja, et politi uten verdighet som tilslører og skjuler fakta i en meget alvorlig straffesak.

Jeg bare gremmes og er oppgitt over hvor ødelagt dette landet er blitt. Et land jeg ikke kjenner igjen. Og der jeg skammer meg over å tilhøre et slikt feigt folkeslag som villig lar seg overkjøre av en ondskap vi aldri tidligere har sett i dette landet!

Amund Garfors
Medlem av Norgesdemokratene i Nordland
Narvik, 9.12.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1101 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015