header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

laborkjøtt

«Vi vil ikke tillate at vårt tradisjonelle kjøtt erstattes av kunstige produkter og cellekulturer.» Visste du at Bill Gates sitt kunst-«kjøtt» og SARS-Cov2 (korona) begge er et laboratorieprodukt? Bilde: Freepik/anyaivanova.

Italia følger ikke ordre fra World Economic Forums, WEF kontroversielle Agenda2030 og milliardær Bill Gates' interesser i global matkontroll ved å vedta et historisk forbud mot produksjon og salg av syntetisk «kjøtt». 159 stemte for et forbud, 53 mot og 34 avholdende stemmer for lovforslaget.

Vil Norge også forby syntetisk kjøtt eller følger de igjen ordre fra WEF som de gjorde når de tillater innsekter som mat?

Teksten til tiltaket, som representerer et viktig vendepunkt, forbyr produksjon og markedsføring av mat og fôr hentet fra cellekulturer eller vev av virveldyr. Dette gjør Italia til det første landet i Europa som gjennomfører et overmodent og fornuftig tiltak for sunn mat.

Tidligere i år vedtok Italia at innsekter er forbudt og ikke kan defineres som mat!

EU har i år vedtatt at melorm, larvene til svartbillen, og den store melormen, offisielt kan selges som mat. Denne «delikatessen» kan være i hyllene som frossenmat, pasta, tørket eller pulverisert form. Gresshopper kan også selges som et delvis avfettet pulver. EU-kommisjonen har tidligere godkjent salg av tørket gul melorm og asiatisk gresshoppe.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I denne artikkelen finner du bakgrunnsinformasjon om den sinnsyke EU-forordningen som tillater innsekter som mat i Norge:
http://fmi.no/2643-ny-sinnsyk-eu-forordning-og-hvordan-russland-reagerer-pa-at-insekter-er-tillatt-som-mattilskudd-i-europa-150223.html

IT-magnaten har investert tungt i forskning og utvikling av syntetisk «kjøtt». Menneskefienden Bill Gates hevder at dette er den bærekraftige fremtiden for matproduksjon.

Derfor bygges det nå Europas største laboratoriefabrikk for produksjon av syntetisk «kjøtt»:
http://fmi.no/2710-the-great-reset-og-agenda2030-tonnevis-med-falskt-kjott-for-eu-den-storste-laboratorium-kjottfabrikken-i-verden-bygges-i-spania-260623.html

Italia har nå uttalt seg tydelig og avvist Gates' visjon, samt satt en stopper for hans forsøk på å dominere det globale matmarkedet.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Debatten i salen var heftig: Partito Democratico avsto fra å stemme, mens Movimento 5 Stelle og Avanti con Speranza stemte mot tiltaket. Beslutningen utløste blandede reaksjoner, men det er ikke å nekte for at det er et grep som demper Gates sine ambisjoner i matsektoren.

«Vi vil ikke tillate at vårt tradisjonelle kjøtt erstattes av kunstige produkter og cellekulturer»
Landbruksminister Francesco Lollobrigida forsvarte tiltaket, og hevdet at vedtaket tar sikte på å beskytte identiteten og kvaliteten på italiensk mat samtidig som landets kulinariske tradisjon bevares. «Vi vil ikke tillate at vårt tradisjonelle kjøtt erstattes av kunstige produkter og cellekulturer», sa Lollobrigida.

Til tross for uenighetene er Italias beslutning om å forby syntetisk «kjøtt» en direkte utfordring for Bill Gates makt i matsektoren. Det gjenstår å se om andre europeiske land vil følge det italienske eksemplet eller om dette vedtaket vil være et isolert unntak i kontinental sammenheng.

En ting er imidlertid sikkert: Italia har sendt et sterkt og tydelig signal mot Gates ønske om mer dominans og mot World Economic Forums arbeid for å innføre Agenda2030.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1139 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015