header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

who wef

Det er sant at det bemerkes at politiseringen av helse, spesielt under «pandemien», har ført til desillusjon, men hva er denne uttalelsen verdt når den kommer fra en WHO-tjenestemann og en minister som aktivt fremmet alle disse klagene? Har de noen gang åpent innrømmet sine feil og bedt ofrene om unnskyldning? Foto: Freepik.

På nettsiden til World Economic Forum, av alle steder, lurer regiondirektøren for WHO Europe og helseministeren i Estland over spørsmålet om hvorfor tilliten til helsevesenet i befolkningen synker så raskt. Folk innrømmer selvsagt ikke sine egne feil – for eksempel i form av skadelige og ineffektive massevaksinasjoner og destruktive plandemiske tiltak under korona-diktaturet. I stedet beklager man seg om såkalt desinformasjon fra alternative medier.

«Hvorfor synker tilliten til helsevesenet og hva kan gjøres med det?» Dette spørsmålet er stilt av Hans Kluge (regiondirektør i WHO Europa) og Riina Sikkut (helseminister i Estland). Ja hvorfor?

Helt i starten kan du lese i artikkelen fra 12. desember på WEFs hjemmeside:

«Tilliten mellom pasienter, helsepersonell og myndighetene har erodert av flere årsaker, inkludert mangel på klar og transparent kommunikasjon og spredning av feilinformasjon.»

Selv om det opplyses at den såkalte pandemien har fremmet tap av tillit, er det ikke en eneste omtale av tvangstiltak som stred mot enhver lovgivning og trusselen om obligatorisk vaksinering. Artikkelen var ment å promotere Tallinn Health Systems Conference fra 12. til 13. desember, hvor helseministre fra WHOs medlemsland i EU møttes i Estland for kollektivt å uttrykke sin overraskelse over den økende mangelen på tillit til politikk og institusjoner blant befolkningen. «Tillit og transformasjon» var mottoet for konferansen for tross alt er tillit forutsetningen for transformasjon.

Transformasjon til skade for innbyggerne
Det er bare uheldig at transformasjonen som WHO og EU ønsker å fremme ikke er ønsket av befolkningen. Det er umulig å bygge tillit så lenge man handler mot innbyggernes vilje. Spesielt vil digitaliseringsvannviddet som for tiden presses fremover ikke forårsake noen stormer av entusiasme, dette med tanke på digitale vaksinasjonssertifikater. Avlytting av helsedata, som skal forbli mellom personlige utøvere og de berørte selv, tjener ikke innbyggerne. Imidlertid kan denne informasjonen enkelt brukes mot dem for å sanksjonere uønsket oppførsel og for å håndheve agendaer som «total vaksinering».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Organisasjoner, myndigheter og til og med leger som tvang eksperimentelle koronavaksinasjoner på sine pasienter uten bevis har virkelig bidratt til den generelle mistilliten. Helsearbeidere som har mistet jobben på grunn av sin vaksinasjonsstatus vil aldri kunne stole på dette korrupte og farmasøytisk systemet igjen. På denne bakgrunn er det en hån at Kluge og Sikkut er forvirret over at helsepersonell ikke lenger føler seg verdsatt.

Det er sant at det bemerkes at politiseringen av helse, spesielt under «pandemien», har ført til desillusjon, men hva er denne uttalelsen verdt når den kommer fra en WHO-tjenestemann og en minister som aktivt fremmet alle disse klagene?

Har de noen gang åpent innrømmet sine feil og bedt ofrene om unnskyldning?

Korrupsjon og oppløsning av demokratiet
Publiseringen av denne artikkelen på WEF-nettstedet viser hvorfor WHO og de som opptrer på dens vegne blir stadig mindre pålitelige. Man kan krangle om hvor mye makt World Economic Forum og dets medlemmer egentlig har rundt om i verden, men faktum er at WEF er et symptom på selve sykdommen som gjør livet vanskelig for verdens befolkning. Ingen i WEF bryr seg om mennesker som frie individer. For globalister er befolkningen generelt en masse husdyr som bør forvaltes, kontrolleres og brukes til dets beste fordel.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Dette forumet er først og fremst en sammenslutning av forretningsfolk og politikere som alltid spesifikt formidler krisene som de selv tjener mest på gjennom omfordeling av (skatte)penger, som kanaliseres massevis inn i visse bransjer og totalitære strukturer for å få og opprettholde makt.
Den konstante kampen mot kritisk informasjon er det beste eksemplet her.

Etter korona-årene er det riktig å offentlig stille spørsmålet om hvorfor tilliten til helsepolitikk har blitt svekket internasjonalt. De ansvarlige viser at de tilsynelatende ikke er interessert i en kritisk gjennomgang og kurskorrigering. Dette illustrerer også hvorfor folk gjør klokt i å forbli mistenksomme og forsiktige.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1023 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015