header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

frankrike ny lov

Når til og med WEF-marionetten Macron og Marie Le Pen er enige om en ny migrasjonslov betyr dette at globalisten Macron innser at politikerne i hele Vest-Europa er i total utakt med sin befolkningen. Dette er en etterlengtet del-seier for oss som kjemper for å stoppe den fremmedkulturelle invasjonen av Europa.

Det franske Senatet og nasjonalforsamlingen vedtok tirsdag en lovtekst som er en drastisk tilstramming av migrasjonsreglene.

«Gulrot og pisk»
Innenriksminister Gerald Darmanin (41) snakket om «tøffe», men nødvendige tiltak. Det er en «gulrot og pisk»-lov.

I likhet med Danmark, Østerrike eller Italia skal Frankrikes arbeidsmarked styrkes, men trygdefondene skal avlastes. Migranter som jobber i sektorer med mangel på arbeidskraft skal lettere kunne få oppholdstillatelse.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

På den annen side bør illegale migranter lettere kunne deporteres. Fremfor alt ønsker Frankrike å avskrekke kriminelle migranter eller deportere de raskest mulig.

De viktigste endringene:

  • Frankrike begrenser retten til statsborgerskap: Prinsippet om at barn født i Frankrike er franske, gjelder ikke lenger uten restriksjoner. I stedet vil barn av migranter i fremtiden måtte søke om statsborgerskap når de er mellom 16 og 18 år.
  • Kulturfremmede som er dømt for en forbrytelse kan ikke lenger bli franske statsborgere.
  • De som har dobbelt statsborgerskap vil automatisk få tilbakekalt fransk statsborgerskap dersom de begår alvorlige forbrytelser mot politiet.
  • I fremtiden vil arbeidsledige migranter fra land utenfor EU først ha rett til bolig- og familiestøtte etter fem år. Unntak: Studenter og ANERKJENTE asylsøkere.
  • Forbrytelsen «uregelmessig opphold», som ble avskaffet under sosialistpresident François Hollande, vil bli gjeninnført. Det betyr at alle som ikke har oppholdstillatelse og fortsatt bor i Frankrike, begår en straffbar handling.

Oppgivelse av fødestedsprinsippet, snart er det valg
Macron er nervøs og budskapet noen måneder før det europeiske valget er klart: I motsetning til naive Norge hvor fokus alltid har vært på den «europeiske løsningen» som ble avtalt onsdag, handler Frankrike også nasjonalt.

Landet sier til og med farvel til prinsippet om fødested («ius soli»), som også erstattet prinsippet om avstamningsprinsippet («ius sanguinis») som fortsatt praktiseres i naive Norge.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Den gjeldende rettstilstanden sier: Barn født i Norge «får automatisk norsk statsborgerskap hvis minst en av foreldrene har hatt sitt lovlige faste opphold i Norge noen år og har permanent oppholdsrett på fødselstidspunktet».

Lovendringen kan bety at en ny lavine med rasefremmede fra Frankrike kommer til naive Norge med sine sinnsykt høye velferdsordninger for ikke-norske.

Et sammenligningsgrunnlag her viser de siste månedene hvor ukrainere nå kommer fra sikre mottaksland som Polen, Romania, Baltikum fordi de vet at de sosiale ytelsene i Norge er de høyeste i hele Europa.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1169 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015