header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

aasenNorvald Aasen med åpent brev til Den norske Helsingforskomité. Foto: Norvald Aasen.

Jeg synes å ha fått med meg at Den norske Helsingforskomité går ut mot Russlands krigføring i Ukraina. Krig er grusomt uansett hvem som driver den. Men så spør jeg: Hvem har ført mest kriger gjennom det siste kvart århundre, Vesten – NATO – eller Russland?

Er alle krigshandlinger fra NATO/Vesten bare av det gode? Jeg synes denne komiteen skulle gå NATO krigene etter i sømmene og finne ut hvor mange menneskeliv og hvor store ødeleggelser deres kriger har etterlagt seg. Putin forsøkte å få til avtale med Vesten, men ble slått hånden av. Og hvem ødela gassrørene i Østersjøen? Noe å ta fatt i for Helsingforskomiteen!

Jeg var i min enfoldighet i fullstendig tiltro til NATO/USA og Vesten helt frem til de startet terrorbombingen av Serbia, der de drev på i nesten tre måneder. Hørte aldri et kritisk pipp fra HFK. Terrorbombingen av Libya, der Stoltenberg mente dette var god trening for det norske flyvåpen, og han skulle gjerne gjort det igjen. To kriger mot Irak, der de satte inn Quislingstyrer, men med tvilsom suksess. Det samme med 20 år i Afghanistan med drap og ødeleggelser, og den norske forsvarssjefen fikk krigskorset for å ha arrestert en uskyldig mann.

Quislingstyret ble ingen suksess heller der. De prøvde å styrte Syrias regime, men det gikk heldigvis ikke denne gangen. Men de fikk drept tre statsledere under sin 25 års lange krigsromantikk. Det sies at om Russland vinner i Ukraina så vil landet sluke resten av Europa. Dette er tøv, det er ikke Ukraina Russland er ute etter, men å sikre de østlige områder der russiske bosettinger har vært utsatt for ukrainsk artilleri bombardement i årene etter 2014. Men faktum er at det er Vesten/NATO som har slukt hele Europa, og nå sluker de også Serbia som de terror bombet i 78 døgn i 1999, og der radioaktiv restammunisjon ligger spredd utover serbisk land. Og det er ikke sant det Stoltenberg hevdet i sin russerhets at Krim-overføringen til Russland var det første landannektering etter 2. verdenskrig. Den første landannektering etter 2. verdenskrig var det NATO som stod for, nemlig løsrivelsen av Kosovo fra Serbia.

Jeg ville trodd at Den Norske Helsingforskomiteen var en upartisk organisasjon, men det stemmer kanskje ikke? Mulig dere får statlig støtte fra norske myndigheter slik andre lignende organisasjoner gjør for å formidle maktelitenes budskap og propaganda til et enfoldig folk?

Norvald Aasen
Askvoll, 21.1.2024


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 164 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015