header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

the vatican 92803 1280 pixabay com

Vatikanet presser på for økt masseinnvandring. Bilde: Pixabay.com

Selv om de europeiske landene som har blitt oversvømmet av sosialturister i årevis og myndighetene ikke lenger vet hva de skal gjøre med de kulturfremmede, blir agendaen for å fullstendig endre Europa fortsatt presset gjennom med streng kynisme. I tillegg til de kjente frivillige organisasjonene og andre frontlinjeorganisasjoner til den styrte politikerkasten, spiller kirkene en ikke ubetydelig rolle i å fortsette å kontrollere strømmen av rasefremmede mot Europa.

De kirkelige organisasjonene drar nytte av at de kan gi befolkningen et menneskelig, ja til og med kristent utseende. Jesus ord «elsk din neste som deg selv» blir omtolket til «elsk personen ved siden av deg mer enn deg selv og alle dine nære».

Med dette i tankene, i oppkjøringen til klimakonferansen COP28, ba Caritas International om tidlige migrasjonsmuligheter for befolkninger som er berørt av klimaendringer. Uregulerte flyktningbevegelser er knyttet til menneskerettighetsbrudd. Med andre ord: Det som for tiden foregår av uregulert menneskeforflytning er umenneskelig, ifølge Vatikanet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Medlemskap i FMI kr 300,–.

Forarbeid for «klimaflyktninger»
Det er ikke for ingenting at klimapanikken har vært massiv de siste årene. Som et resultat av andre «hendelser» som kom, eksempelvis korona eller Ukraina-krigen, blir «klimaaktivistene» betalt av finanssterke NGOs og multinasjonale selskaper. De skal sørge for at «global oppvarming» er høyt oppe på agendaen. «Global oppvarming» kan ikke lenger kalles klimaendringer, nå skal det være «klimakatastrofe».
Når naive skapninger, inkludert politikere i ulike talkshow, mener at klimaaktivistenes aktiviteter er produktive, tar de feil. Disse galne menneskenes budskap fra støttespillerne deres er noe helt annet: Klimatrusselen skal hamres inn i hodet på folk, koste hva det koste vil.

Kirken hopper på klimahysteri-agendaen
Det er i denne ånden at Vatikanets organisasjon kritiserer vestlige regjeringer fordi de gjør mer for å «sikre grenser» – selv om det er det motsatte som har passert de siste tiårene, nemlig ingen grenssikringer – enn å organisere en regulær migrasjon:

«Det å snakke om økonomiske migranter når folk blir fratatt livsopphold på grunn av klimaendringer er misvisende. Du kan ikke forvente at de skal vente så lenge før de emigrerer til det blir et spørsmål om liv og død.»

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Intensjonen er klar: Den økonomiske migranten skal bli klimamigranten og våre sosiale goder skal nå utvides til også å gjelde et permanent klimakur-opphold med alt betalt av oss skattebetalere.

«Genève-konvensjonen bør endres»
Men siden de fleste «beskyttelsessøkerne» som kommer til oss ikke oppfyller kriteriene i Genève-flyktningkonvensjonen, bør det gjøres forbedringer.

«Caritas International ser det som et problem at et klimarelatert tap av levebrød ikke faller inn under fluktårsakene under FNs flyktningkonvensjon. Genève-konvensjonen av 1951 bør endres tilsvarende.»

«Du kan bare leve godt i Europa»: Skal vi importere 3,3 milliarder fremmede?
Dette er ikke alt, for Caritas hevder også følgende: «Rundt 3,3 milliarder mennesker bor i land der klimaendringer kan begrense levekårene betydelig. Det menneskelige opphavet til klimaendringene kan ikke lenger tviles på, dette skriver paven i et 13 sider langt brev.» Selvsagt kan paven i sitt lange brev ikke underbygge sin tvil med fakta, så her snakker vi om tro og tvil.

Caritas tjener allerede enorme summer på å forvalte mennesketsunamien som skyller inn over Europa
Hvem er de onde menneskene som er ansvarlige for all elendigheten? Det skal visstnok, ifølge Caritas, være vi europeere som er ansvarlig for en innbilt «klimakatastrofe».

Som pave Frans sa om de såkalte «migrantene»: «Ønsk alle velkommen, de gode og de dårlige!»

Morten Lorentzen
Gjøvik, 25.1.2024

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 136 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015