header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

erdogan 2537864 1280 pixabay com

Recep Tayyip Erdoğan, Tyrkias president. Foto: Pixabay.com

De beste forretningene gjøres med det korrupte EU. Når til og med en fjerderangs skuespiller fra et gjennomkorrupt Ukraina klarer det, så vil iallefall en dreven muslimsk politiker som Erdogan oppnå akurat de resultatene han vil.

Det er en skandale hvordan våre skattepengene blir ødslet bort i Brussel. EUs flyktningpakt med Tyrkia, som har vært i kraft siden 2016, har vært alt annet enn fordelaktig for EU.

Merkel arrangerte en avtale med Erdogan under den fremmedkulturelle invasjonen av Europa tilbake i 2015/16. Tyrkia skulle forsterke sin grensekontroll og ikke tillate noen grenseovertredelser til Europa. For dette skulle de motta økonomiske bidrag.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Medlemskap i FMI kr 300,–.

EU-ledelsen har allerede overført ti milliarder euro til Ankara slik at Tyrkia kan ta tilbake avviste asylsøkere, men siden 2016 har faktisk bare 2.140 rasefremmede blitt deportert tilbake. Det betyr at den europeiske skattebetaleren betalte 4,7 millioner euro for hver utvisning.

Jeg repeterer: Dette betyr at en enkelt vellykket retur av en ikke-velkommen til Tyrkia kostet den europeiske skattebetaleren 4,7 millioner euro!

Katastrofal var denne flyktningpakten da EU også lovet at nasjonene i EU faktisk ville tillate rasefremmede som oppholdt seg i Tyrkia kunne komme lovlig inn i Europa. Regjeringen til Recep Tayyip Erdogan (69) sendte hovedsaklig 37 397 dysfunksjonelle skapninger til oss i Europa.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Erdogan holdt seg ikke til avtalen fra starten av. Snarere tvert i mot: Han tolererte eller oppmuntret til og med flere og flere kulturfremmede til å invadere de nærliggende greske øyene fra den tyrkiske kysten. Hva mer kunngjorde «Erdugal» før valget i Tyrkia? «Jeg vil sende alle Syrere tilbake til deres hjemland.» En forbannet løgn, for nå flommer en ny flodbølge med syrere inn i Europa.

Katastrofal asylpolitikk
Konklusjon: På fire år (2016 - 2020) tok Tyrkia tilbake 2140 migranter som satt fast på de greske øyene, men sendte 37 397 asylsøkere til oss i samme periode og samlet inn ti milliarder euro for denne avtalen. Dette er de offisielle tallene og ingen har en oversikt over hvor mange ulovlige grensepasseringer fra Tyrkia til Europa har funnet sted siden avtalen trådte i kraft.

I tillegg kunne alle europeiske skattebetalere i dagevis være vitne til hvordan Frontex grensebeskyttelsesstyrke, som ble finansiert med 845 millioner euro bare i år, mislyktes i den nåværende asylinvasjonen på Lampedusa: Flere hundre båter med hovedsaklig rasefremmede kampklare menn klarte å lande uhindret i Italia og EU`s grensevakter Frontex kunne ikke stoppe en eneste av disse båtene, men begleitet de til nærmeste sikre havn.

Daglig beviser EU at de ikke ønsker, ei heller er kapabel til beskytte Europa`s yttergrenser.

Konklusjon: Kun fungerende nasjonalstater kan beskytte sine grenser og gjennom bilateralt samarbeid bidra til også å sikre sine nabolands grenser.

Morten Lorentzen
Gjøvik, 5.2.2024

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 263 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015