header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

cia ukraina

Dette programmet, som spenner over tre amerikanske presidentskap, har forvandlet Ukraina til en av Washingtons viktigste etterretningspartnere mot Russland.

En eksplosiv rapport i New York Times avslører at CIA har drevet hemmelige spionbaser i Ukraina i årevis, og dermed støttet skyggekrigføring og den aktive borgerkrigen i det sørlige Ukraina mot den russisktalende befolkningen. Disse avsløringene kan ha betydelig innvirkning på en geopolitisk dynamikk.

New York Times publiserte nylig en oppsiktsvekkende rapport som bekrefter at CIA har etablert «tolv hemmelige spionbaser» i Ukraina og ført skyggekrigføring det siste tiåret. Dette programmet, som spenner over tre amerikanske presidentskap, har forvandlet Ukraina til en av Washingtons viktigste etterretningspartnere mot Kreml.

I tillegg til å trene og utruste ukrainske etterretningsoffiserer, har CIA etablert et nettverk av spionbaser langs den russiske grensen. Disse basene brukes blant annet til å avskjære russisk kommandokommunikasjon og til å sette i gang og spore drone- og missilangrep på russisk territorium.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 3905.24.78654.

Avsløringene, som avslører en «lenge bevart hemmelighet», bringer verden nærmere en potensiell tredje verdenskrig ettersom de beviser at CIA er skyldig for effektiviteten til nylige ukrainske terrorangrep, inkludert sivil befolkning, direkte dronetreff på viktige oljeraffinerier og energiinfrastruktur.

Disse avsløringene kan tjene som en advarsel til Moskva, spesielt i en tid da ukrainske styrker må trekke seg tilbake. De viser hvor dypt USA er involvert i Ukraina og er en bekreftelse på de dype etterretningsbåndene som Kiev og Washington har forsøkt å skjule i over et tiår. I hovedsak bekrefter denne rapporten påstandene til den russiske presidenten Putin. Han har lenge hevdet at Washington bedriver en aktiv stedfortrederkrig med en USA-innsatt og ikke lovlig regjering ledet av den korrupte marionetten Selensky.

Spørsmålet er i hvilken grad rapporten vil påvirke politiske hendelser i den USA-manipulerte vestlige verden.

Nils A. Pettersen
Oslo, 29.2.2024

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1103 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015