header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

ramadan shutterstock

Det var konspirasjonsteorier fra onde «høyreekstremister» og «nazister» som forutså folkeutvekslingen og islamiseringen av det tyske samfunnet. Illustarsjonsbildet er fra siste års ramadan i Piccadilly Circus i London: Zeynep Demir Aslim/shutterstock.com)

Nå vil den første tyske byen, nemlig Frankfurt am Main, offentlig bøye seg for islams grønne umenneskelige banner. Den sosialist-styrte byen Frankfurt vil vise en megastor lysreklame hvor det døgnet rundt vil lyse «Happy Ramadan» i gågaten. Galskapen vil bli supplert med halvmåner og arabiske tekster under hele ramadan som starter 10. mars og varer til 9. april.

Så langt har tyskerne kun kjent religiøs belysning fra kristen høytider. Nå får muslimer sine egne praktfulle eventyrlys betalt av skattebetalerne. Utgiftene for utstyret og belysningen vil koste ca. 1.150.000 norske kroner. Til sammenligning kostet den kristne julebelysningen i år ca. 800.000 kroner.

Som bestilt blir det servert, folkeutvekslingen er snart fullført: Halvparten av alle under 18 år i Frankfurt er ikke tyskere!

Forbildet er London hvor den muslimske borgermesteren i fjor gjennomførte denne typen islamisering og innviet en ramadan-belysning nær det berømte Piccadilly Circus.
I sosialistenes forslag som ble vedatt står det: «Ved å dekorere under ramadan, sender byen Frankfurt et viktig signal for det muslimske livet og setter dermed pris på befolkningen i den muslimske troen i denne byen.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 3905.24.78654.

Frankfurts blodrøde, ikke-tyske borgermester Nargess Eskandari-Grünberg (59, partiet De Grønne(MDG), sier: «De er lys for samhold, mot forbehold, mot diskriminering, mot antimuslimsk rasisme og også mot antisemittisme.»

Matorgien begynner med en bitter realitet
Når muslimenes antatte fastefestival begynner vil en matorgie etter solnedgang begynne under den gyldne halvmånen og den grønne fargen til grunnleggende ortodokse islam og den svarte fargen til kalifatet og IS gnistre over hodene til de vantro i Frankfurt.

Bitter realitet: Mellom 100 000 og 150 000 muslimer bor i Frankfurt am Main, som utgjør nesten 15 prosent av den totale befolkningen. Byen ble for to år siden den første tyske byen hvor majoriteten av innbyggerne er kulturfremmede.

Forsiktig satire:
Mannlige nordmenn bør snarest mulig anlegge fullbart, vasse rundt med kjerringa på slep pakket inn i en burka og glede oss til det første Schariakurset hvor vi vil lære hvordan vi hakker armer og bein av fienden, de vantro.

Hvis noen tviler på at islam ikke er fredens religion, anbefaler vi alle, inkludert PST, hva muslimene offentlig sa i Oslo på Islamic Peace Conference Norway:

https://www.youtube.com/watch?v=Mch84P3Qkao

Redaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1100 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015