header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

nederland

De egalitære makthaverne var raske til ikke å publisere eller kommentere effektene av den mislykkede nederlandske innvandringspolitikken som forskerne beviser i sin veldokumenterte immigrasjonsstudie. Symbolbilde: R2/KI

I en omfattende studie undersøkte nederlandske økonomer effektene av masseinnvandring til velferdsstaten. Resultatene var ødeleggende for pådriverne av et aktivt befolkningsutbytte og beviser at den omfattende innvandringen av ufaglærte og de som ikke vil eller kan integreres gjør mer skade på staten totalt sett enn at den er til noen som helst fordel.

Er innvandring løsningen for å sikre sosiale systemer og arbeidsmarkedets behov? Dette er i hvert fall hva den politiske venstresiden og de kapitalistiske sentristene hevder. Men virkeligheten er åpenbart en helt annen. En omfattende nederlandsk studie fra Amsterdam School of Economics ved Universitetet i Amsterdam viser det motsatte.

Sosialismen tiltrekker seg tapere. Dette dokumenteres med den eksisterende naive innvandringspolitikken i nederland og konkluderer med at dette betyr dødsstøtet for kultur og samfunn!

Økonomenes studie med tittelen «Grenseløs velferdsstat – Innvandringens konsekvenser for offentlige finanser» er et slag i ansiktet til disse utopistene som fortvilet forsøker å vise til påståtte fordeler, men som de ikke kan bevise at masseinnvandringen av kulturfremmede er positivt.

Forfatterne kommer til at nettokostnadene for statskassen tar en stadig større andel, særlig på grunn av omfordelingen av velferdsstaten. De skriver:

«Innvandring ser ikke ut til å være en løsning på den aldrende befolkningen. Tvert imot viser beregningene i denne rapporten at virkningen av innvandring – uttrykt i prosent av bruttonasjonalprodukt (BNP) – i gjennomsnitt var mer enn dobbelt så høy som aldring i perioden 2015-2019. Nåværende immigrasjon forverrer derfor problemet i stedet for å forbedre det.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 3905.24.78654.

Det å oppnå et rimelig resultat, dvs. ingen flere kostnader for utlendinger i landet krever drastiske tiltak. Selv det å redusere importen av «flyktninger» med 90 % er ikke nok.

Løsningen er en total stopp av innvandring og repatriering/hjemsendelse av rasefremmede!

Man kan ikke erstatte lave fødselstall for nederlenderne med rasefremmede som gjennomsnittlig får langt flere barn. Situasjonen forverres på grunn av meget svake bidrag og prestasjoner fra utlendinger for å sikre en fremtidig og delvis fungerende stat.

nederland 1

Realiteten er skremmende: Dataene viser imidlertid også at andelen innfødte nederlandske babyer stadig minker. Samtidig har særlig asylmigrasjonen økt betydelig de siste årene.

Det er imidlertid også store forskjeller mellom de forsjellige innvandrergruppene. Rapporten dokumenterer at asiater og europeere kun mottar sosiale ytelser sjelden og i en kort periode, mens spesielt muslimer og afrikanere åpenbart er svært lite villige til å integrere seg og mottar økonomisk støtte fra staten i en periode over gjennomsnittet.

nederland 2

Dokumenterte fakta om de negative følgene av innvandring fra afrika og islamske land.

Forskerne antar at lignende mønstre eksisterer i andre vest- og nord-europeiske land. Enkelte innvandrergrupper er i gjennomsnitt bedre utdannet, mer villige til å integrere seg og jobbe, mens andre grupper foretrekker å trives i den sosiale hengekøyen og leve i parallellsamfunn. Så det er absolutt fornuftig å være selektiv når det gjelder innvandring hvis man ønsker å bevare velferdsstaten, konkluderer de nederlandske økonomene i sin veldokumenterte forskingsrapport.

Redaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 755 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015