header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dtsp

Store teknologikoalisjoner presser på for elektronisk aldersverifisering og digital ID for aktiv befolkningskontroll og gjennomføringen av New World Order/Agenda2030 (NWO).

BigTech bekrefter at aldersbekreftelse kan kreve «innsamling av ny personlig informasjon som ansiktsbilder eller offentlig utstedt ID».

Regjeringer og globale organisasjoner (NGOs) kan ha funnet den vinnende formelen for å få Big Tech til å spille på lag for innføringen av det totale diktatur med en verdens-«regjering» ved å true dem med store bøter, mens de samtidig lokker de med aktiv deltagelse i den nye verdensordenen.

Kinas diktatur som forbilde
Dette kan bety at psykopatene som på høygir arbeider med å få tilgang til enda mer personlig data som Big Tech kan samle inn og utnytte. Hvor skadelig dette kan være for verdens befolning er det helt avgjørende for deres forretningsmodeller, deres enorme fortjeneste og den endelige kontrollen over hvert enkeltindivid.

Nå hører vi at et stort teknologiselskap kalt Digital Trust & Safety Partnership (DTSP) argumenterer for aldersverifisering i sitt svar på FNs omfattende Global Digital Compact.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 3905.24.78654.

Medlemmene av DTSP, Google, Apple, Meta, TikTok, Microsoft (pluss LinkedIn), Amazon (via Twitch), Reddit, Pinterest, Zoom og Match Group, Bitly, Discord har omdøpt aldersbekreftelse til «alderssikkerhet» og at de er forberedt på å bekjempe skadelig nettinnhold, men for at dette virkelig skal fungere, kan dette mest sannsynlig bety «innsamling av nye personopplysninger som ansiktsbilder eller offentlig utstedt ID».

Målet er totalkontroll
Dette er «godbiten» som arkitektene bak NWO/AgendA2030 tilbyr Big Tech hvis de til gjengjeld følger FN og deres initiativ, som igjen, sier motstanderne, er en inngangsport til mer sensur av den farligste typen: Knytte den digitale identiteten til mennesker med deres bankkontoer.

Vi har en kopi av utkastet til deg her.

Et DTSP-bidrag til FN-initiativet peker på de strukturelle elementene i Global Digital Compact, samtidig som det berømmer «utøvernes erfaringer» med å implementere «tillit og sikkerhet».

Eller på godt norsk: Erfaringer med intens sensur på disse plattformene som vi nasjonale opposisjonelle kjenner alt for godt!

Et av de fire punktene DTSP har fremsatt i søknaden er: «Veiledende prinsipper og beste praksis for beskyttelse av barn og unge gir et eksempel på hvordan vårt rammeverk kan brukes til å gi eksempler på praksis for beskyttelse av barn og unge personer ved å kontrollere og identifisere tilgangen til Internett.»

Denne rapporten, som bygger på en tidligere, fersk DTSP-rapport, lister opp ulike måter hvordan kontroll kan oppnås. En «effektiv tilnærming» er en av metodene som blir foretrukket da den lar tjenesteleverandører «stole på at en bruker er i en viss alder».

Terrorvisjonene for et totalt diktatorisk samfunn beskrevet i Orwells sin bok 1984 blir som en koselig eventyrfortelling til sammenligning!

Redaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 827 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015