header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

malmo

Muslimer i Europa dominerer det offentlige rom og har særfordeler fremfor den hjemlige befolkningen. Importen av kulturfremmede er et styrt folkemord av den hvite rasen som utgjør en stadig minkende minoritet av verdensbefolkningen. Bilde: Imago.

Den pakistanskfødte og nå med amerikansk pass, teologen Yasir Qadhi har bekreftet en sannhet om den svenske byen Malmø som også gjelder mange andre vest-europeiske byer, nemlig at muslimer snart vil utgjøre majoriteten av befolkningen. I en video sa han:
«En spasertur gjennom gatene i Malmø er som en spasertur gjennom Bagdad, hovedstaden i Irak, eller Damaskus, hovedstaden i Syria.»

Siden svenskene føder for få barn, mens islamske familier produserer fem eller seks, vil muslimene i Malmø om én generasjon dominere, sier Quadhi. I Sverige har Malmø lenge vært sett på som en bekymringsfull advarsel om lignende utvikling i andre deler av landet. Venstre-ekstremisten Erica Righard, professor i sosialt arbeid ved Universitetet i Malmø, skriver i en rapport om «nye utfordringer for integrering» med tanke på demografiske endringer.

Disse «utfordringene» vil trolig først og fremst bestå i at det blir den svenske minoriteten som må integreres i en islamdominert by. I fjor falt fødselsraten i Sverige til det laveste noensinne. I Malmø er svenske barn allerede en minoritet på skolene. Det har allerede vært oppfordringer om undervisning i arabisk. Som overalt der islamsk massemigrasjon har vært praktisert, er denne gruppen ansvarlig for det store flertallet av drap, skyting, gjengvoldtekter, ran og all mulig annen kriminalitet.

Det er allerede alt for sent for etterpåklokskap
Den svenske politikeren og folkeforræderen Louise Meijer fra det sosialistiske regjeringspartiet Moderatarna ba til og med offentlig om unnskyldning for hennes tidligere «Refugees Welcome»-standpunkt:
«Jeg innrømmer at jeg gjorde feil i innvandringsspørsmålet og har siden ombestemt meg. Da den store flyktningbølgen kom til Sverige i 2015, ba jeg om åpenhet og Refugees Welcome.»

«På den tiden var jeg imot en restriktiv migrasjonspolitikk. Nå tar jeg i stedet til orde for en enda strengere migrasjonspolitikk enn den jeg var imot den gang», skrev 33-åringen i systemmedia-avisen Expressen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 3905.24.78654.

Merk her at EU-marionetten fortsatt mener at Sverige fortsatt skal la seg invadere av utlendinger. En slik uttalelse ville skapt et ramaskrik her hjemme på berget, siden galskapen med folkemordet av nordmenn, norsk kultur og befokningsutvekslingen i Norge konsekvent gjennomføres av stortingspartiet, inkludert landssviker-partiet Fremskrittspartiet. Vi har ikke glemt at NWO-marionetten Globalisthaug i årevis var aktivt med på å utforme FN sin avtale, GCM (Global Compact Migaration) som bl.a. sikret alle rettigheten til fri migrasjon til Norge og alle andre land som ratifiserte avtalen.

Det som allerede er en realitet i Malmø, er også tydelig i Oslo, Berlin, Frankfurt, London, Brussel, Paris og andre byer i hele det dekadente Vest-Europa. De parlamentariske politikerne, folkeforræderne er helt i utakt med majoriteten av befolkningen og fortsetter importen av kulturfremmede.

Invasjonen av muslimer kombinert med negre og andre raser til Europa betyr en total utslettelse av europeisk kultur og dets befolkning.

Ugjendrivelige fakta er at vippepunktet er for lengst passert i andre vest-europeiske land og utryddelsen av lokalbefolkningen med muslimer, negre og andre raser kan snart ikke hindres.

Eneste løsning er en komplett stopp av all rasefremmed invasjon, internering av de kulturfremmede i tungt bevoktete leire, kombinert med en konsekvent tilbakesendelse til hjemlandene.

Redaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1373 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015