header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

abortion 7888469 640Bilde: Pixabay.com

Høringssvar til helse- og omsorgsdepartementet vedrørende fornying av abortloven.

Hva er det som skjer med et lands ledere når de arbeider for å ta livet av sin nasjons barn?

Vi hører for tiden mye om at pensjonsalderen må økes for at flere av oss bør stå lenger i jobb, og at det stadig blir færre yrkesaktive for hver pensjonist og eldre. Men ville det da ikke være mer normalt at en lot så mange som mulig av nasjonens barn få bli født og få vokse opp? Nå vil de utvide abortgrensen til 18 uker og da er fosteret halvveis før fødselen. Allerede etter over 40 år med selvbestemt abort så er tallene på barn som ikke har fått lov til å bli fødte, skrekkelige. Dette er et regnestykke som bør med når det snakkes om at Norge trenger arbeidskraft. Vår arbeidskraft har vi altså drept ned!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 3905.24.78654.

Da kan vi spørre hva slags mennesker det er som har tatt seg til makt i vårt land og som legger opp til at landets eget folk skal bort? For det er nett det som er sakens plan. Våre egne blir fjernet, mens tusener og hundre tusener fra andre kulturer og etnisiteter, og fjerne himmelstrøk, skal erstatte vårt eget folk! En demografisk begravelse av et gammelt folkeferd!

Norge har gjennom et kvart århundre, sammenhengende 25 år, vært deltaker, og nå pådriver, for kriger som koster vårt samfunn ufattelige milliarder kroner årlig. Da spør jeg: Hva skal Norge med alle disse krigene i land der vi intet har å bestille? Burde vi heller bruke disse pengene til å hjelpe vårt lands egne kvinner til å bære frem sine barn? Disse barna er vårt lands egen fremtid om de fikk bli født og vokse opp, men det er også her tydelig at det er en demografisk snuoperasjon som pågår i det stille, befolkningen skal vite minst mulig. Makten er makten, og den bruker makten til å ødelegge landets egen etniske urbefolkning, nordmenn og samer. Minner om hva tidligere Høyesterettsjustitiarius, Carsten Smith skrev: Staten Norge er etablert på territorium til de to folk, nordmenn og samer.

Jeg, Norvald Magnus Aasen, 80 år, vil protestere mot utvidelsen av dagens horrible abortlov, en lov som gjennom 40 år har fjernet fra vår nasjon opp mot én million av vår egen ætt! Bruk heller noe av pengene dere bruker til kriger og syt for å hjelpe mødre i vanskelige livssituasjoner slik at de kan bære frem sine barn. Her bør også fedrenes meninger legges vekt på da det som regel er to, ett av hvert kjønn, for å skape et foster – et barn – et menneske – som er til glede for familien og som vil tjene land og samfunn, med andre ord vårt fedreland, Norge!

Norvald Aasen
Askvoll, 22.3.24

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1156 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015