header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Alf Tore Aronsen er president i RepNor.

aronsenNorske politikere nekter å ta inn over seg at Norges hovedstad Oslo går i demografisk feil retning. Dersom ikke vi får ansvarlige politikere med vilje til å styre befolkningsutviklingen i Oslo, så vil fødselstallene føre til at nordmenn blir i mindretall i Oslo i løpet av de neste 40 årene, men i debatter på fjernsyn og radio kan man nå høre politikere fra de fleste partier, utenom Fremskrittspartiet, bagatellisere den demografiske galskapen med flertall av ikke-norske skolebarn. Barn som ved sin blotte tilstedeværelse, men vel så mye sin adferd, fører til at norske foreldre
flytter sine norske barn vekk fra flere skoler.

Partiet Høyre, som har gode tider på meningsmålingene, evner dessverre heller ikke å ta inn over seg realitetene med nordmenn kontra ikke-nordmenn. Pakistanere, somaliere, nigerianere osv. blir feilaktig omtalt som nordmenn,
bare fordi de er født i Norge. De forveksler altså de politisk manipulerbare statsborgerskap med nasjonalitet.
Realitetene med den udiskutable nasjonalitet er:
Så lenge ingen av deres foreldre er nordmenn, så hjelper det ikke at disse barna er født i Norge. Undertegnede er nordmann fordi mine foreldre er/var nordmenn, og ikke fordi jeg var født i Norge. Erik Bye var nordmann, selv om han var født i Brooklyn, New York. Liv Ullmann er nordmann, selv om hun kom til verden i Tokyo.
Hvorfor? Jo, fordi de hadde norske foreldre.

Det finnes selvfølgelig utenlandske foreldre som har gode intensjoner om at deres barn skal oppføre seg som norske barn, når de tross alt har vært så heldige å få komme til Norge. Og disse barna kan bli veldig sympatiske, selv om de altså aldri skal omtales som nordmenn. Det er ikke disse barna som er problematiske. Det er norske politikere som tillater alle disse andre foreldrene og deres barn å oppholde seg her, som er det største problemet. Vi har hatt en hodeløs masseinnvandring siden 1971. Den må stoppes og reverseres, dersom Oslo skal ha en fremtid som Norges hovedstad.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 350 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015