header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

jentefotball

Den syke, Woke, venstreidiotiske kjønnsgalskapen fortsetter å manifestere seg. (Bilde: shutterstock.com/Fotokostic)

Utskeielsene som den venstreorienterte kjønnsgalskapen kan ta, bekreftes igjen og igjen i kjønnsmainstreaming-pioneren England. En av de største fotballigaene for jenter er truet av oppløsning fordi de nekter å la gutter spille i jenteligaen.

En kjønnsmainstreaming-krig raser for tiden mellom det engelske fotballforbundet (FA) og West Riding Girls Football League fra Yorkshire. Et foreldrepar hadde klaget over at sønnen deres ikke fikk være med i jenteligaen. Jenteligaen skal ha blitt truet med sanksjoner og mulig utestengelse av FA etter morens venstreorienterte egotripp.

FAs kjønnsretningslinjer, underlagt kjønnsmainstreaming-diktatet, sier at alle U-16-lag skal ta opp både gutter og jenter. Og denne galskapen, selv om folk der er godt klar over at «fysisk styrke, utholdenhet eller kroppsbygning» kan sette det ene kjønnet i en ulempe sammenlignet med det andre. West Riding Girls Football League har 6000 fotballspillere under 18 år, fordelt på 300 forskjellige lag.

Jenter er fra naturens side fysisk svakere og innehar mindre logiske evner
Den syke, venstreidiotiske kjønnsgalskapen fortsetter å manifestere seg. Problemet her er ikke bare svært indoktrinerte gutter og menn som tror de er jenter eller kvinner. Såkalte autogynofile crossdressere klarer også å leve ut sin seksuelle tilfredsstillelse ved å kunne trenge inn i kvinners rom uten problemer. Eksempelet med den engelske jenteligaen, som nå skal tvinges til å ta imot gutter.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 3905.24.78654.

Bak alt dette ligger den generelle oppfatningen om at områder som krisesentre og kvinneidrett, som kvinnekjønnet har kjempet for med store utgifter gjennom århundrene, plutselig igjen er forhandlingskort som menn og gutter kan bruke til egen fordel.

Til syvende og sist er det denne misforståtte toleransen som fører til at jenter og kvinner ikke blir satt på plass, men at jenter og kvinner blir straffet kollektivt. I det engelske tilfellet er det eneste valget de har å akseptere alvorlige skader eller å måtte slutte med sporten.

Redaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 850 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015