Alf Tore Aronsen er President i RepNor.

aronsenSkandinavia er vitne til en udemokratisk svensk valgkamp. Det eneste partiet som tar opp kampen mot den hodeløse masseinnvandringen, Sverige-demokratene, blir til og med utsatt for kriminelle handlinger. I Malmö ble nettopp en 24 år gammel Sverige-demokrat angrepet i sitt eget hjem, som allerede var sprayet ned med politiske slagord fra anti-svenske grupperinger, og fikk rispet et hakekors inn i sin panne. Er det slike forhold vi vil ha i Skandinavia?

Statsminister Reinfeldt sa i debatt i 2008 at masseinnvandringen er en viktig årsak til at han og hans regjering ikke får gjennomført sin økonomiske politikk, men allikevel senker han seg nå ned på nivået til sin hovedutfordrer til statsministerjobben, den notorisk dumme kredittkort-misbrukeren Mona Sahlin, og sier at han ikke vil ta i Sverige-demokratene med ildtang. Dette minner om Lars Sponheims tåpelige distansering fra Frp før valget i 2009, derfor er det nå skuffende at Frp prøver å distansere seg fra Sverige-demokratene, selv om Frp tross alt skal ha ros for at de har vært kritisk til behandlingen av Sverige-demokratene i valgkampen.

Da står det mer respekt av Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard som dro til Sverige for å støtte Sverige-demokratene i deres valgkamp. Masseinnvandringen er en trussel mot hele Skandinavia, ergo må alle partier som forstår dette, stå sammen over landegrensene i disse tider. Som nordmenn eller dansker skal ikke vi fortelle svenskene hva de skal stemme, men vi skal støtte våre likesinnede svensker, som ønsker fri politisk debatt og reell ytringsfrihet, sånn at de ikke lar seg true ut av politikken av importerte kriminelle og deres svenske femtekolonnister.