header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlDet norske folk har gjentatte ganger takket nei til EU. ”Javel nei” svarer politikerne, og trer fellesskapet nedover hodet på oss, bit for bit, stykke for stykke. Utviklingen går parallelt med snikislamiseringen og infiltrasjonen av fremmede.

Fra tid til annen blir almuen likevel kjent med konsekvensene, som sist da Posten ble ilagt en astronomisk bot fordi utenlandske interesser ikke hadde fått anledning til å berike seg på postgangen i Norge. I sommer fortalte mediene om en årelang kamp mot et av ”fellesskapets” kontrollorganer, som forlangte å få bestemme over avviklingen av en norsk militærforlegning. De med innsikt kan sikkert gi et utall eksempler på hvordan byråkratene i Brussel krever å få regien også i Kongeriket Norge, der et massivt flertall har bedt dem dra pokker i vold.

Medlemslandene er verre stilt. Der går det på livet løst for de arme innfødte, som i utgangspunktet knapt ble spurt om de ville være med, eller som ble lokket og truet med på galskapen. Til tross for at politiske ledere overalt og til alle tider har vist at de ikke har evner til å styre i eget land tar de mål av seg til å regjere over et mangfold av høyst ulike folk, og til det har de opprettet et supperåd i Brussel, Rollebesetningen er som hentet ut av The Muppet Show. En grå dress med en belgisk byråkrat inni sitter på toppen. Under seg (i hierarkiet, for all del) har han en engelsk dame med samme farge utenpå, påhengt en baronessetittel av forrige Labourregjering for å dekke over en heller plebeiisk opprinnelse som nå skal sende tusentalls diplomater ut i den vide verden, for å ivareta høyst divergerende interesser. At Storbritannia, Frankrike, Tyskland og mindre makter finner seg i det!

Under toppen på pyramiden fylker de seg, kvinner og menn med ambisjoner, og varierende grad av stormannsgalskap. Som den kvinnen som i går betrodde all verden at hennes tålmodighet nå er slutt!

Det var nøyaktig samme ordvalg som Hitler brukte i sin beryktede tale før innmarsjen i Tsjekkoslovakia. ”Meine Geduld ist jetzt zu Ende!”. Forhåpentlig blir ikke offeret for damens vrede, Frankrike, like skremt som Chamberlain & Co. ble i sin tid. President Sarkozy synes å ha grepet på damer, og kan forhåpentligvis sette henne på plass.

Årsaken til utblåsningen er som kjent at Frankrike vegrer seg for å tjene som Europas søppelplass. Landet er allerede ille ute som det er. Vi har også fått en forsmak, og bør snarest innføre grensekontroll, uansett hva Brussel måtte mene.

Baronessen 270910

Sendt 27.9.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 53 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015