header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsDet hender at en noen ganger bare må riste på hodet og gi seg over når man ser hvor grenseløst tåpelige våre politikere kan bli. Og denne gangen var det vår kvinnelige forsvarsminister Grete Faremo som tok prisen! Hun burde nok heller holdt seg til sin sang og sin gitar i Setesdalen. For nå demonstrerer hun sammen med en ynkelig forsvarledelse, at Norge aldri burde sendt én eneste soldat til Afghanistan! For var det ikke de sjøl som sendte disse guttene bortover dit? Og det var vel nok av oss som frarådet dem til å begi seg til et muslimsk land? For der har nemlig våre soldater intet å gjøre! Ja, nå bør de kanskje snart begynne å ta konsekvensene av sine egne handlinger?

For hva tror de at en ung soldat som får utlevert en AG3 har tenkt å bruke et slikt våpen til? Selvfølgelig skal han drepe!  Nei, ingen krig er rettferdig, ei heller uten tap av sivile som sikkert burde vært spart, men likevel, så moraliserer denne tanta noe så aldeles. Og det over menn som setter sine egne liv på spill, i en kamp mot terror!  Som snakker om soldater, som skal lære etikk og moral, der de driver med en ukultur i Afghanistan, som hun sa. Nei, ”give me a break”, som de sier i USA.  Eier ikke denne dama skam? Og i tillegg er hun så freidig at hun tillater seg retten til å bestemme hvordan krigføringen skal gjennomføres. Og på en slik måte  –  der de legger seg opp i hva en soldat skal eller ikke skal, ved at de tråkker over. Jo, det der, det kan føre til større mulighet for en stor risiko, og for tap at disse soldatenes  liv!

Har vi en forsvarsminister som ikke fatter og begriper at når disse unge soldatene er i kamp mot Taliban, da pumper adrenalin gjennom kroppen som ei elv? Og det skulle vel bare mangle at ikke slikt gir et kick? Og ingenting er vel galt med det? Hva soldatene sammenligner dette med, det blir vel opp til enhver, eller hva? Hvor naiv og blåøyd er det lov å være? Det er nok å lese en hvilke som helst bok fra en krig, så er det masse blod, gørr, sult, savn, kulde, lus, lopper, avrevne kroppsdeler, operasjoner uten bedøvelse, hyl og skrik og skudd! Nå må vi her i Norge slutte med å bli overrasket over at krig er grusomt, og at soldater blir som maskiner!

Hvorfor får da ikke disse soldatene lov til å sprenge disse koranskolene i lufta? Er det ikke slike skoler som er den ideologiske kilden til konflikten? Og hvorfor kan ikke våre soldater svi av noen opiumsmarker mens de er der? Nei, for da mister bøndene levebrødet får vi vite. Men det er sludder og svada! For nå burde heller våre politiske myndigheter begynne å fatte og begripe at det er afghansk opium som finansierer terroren! Der den koster et enormt antall menneskers liv og helse her i Vesten. Det er mye viktigere enn å legge seg bort i hva slags tanker våre soldater er opptatt av, når de skyter mot Taliban!

At noen unge soldater uttrykker maskuline synspunkter skaper selvfølgelig krisealarm i forsvaret. Og det sier bare noe om hvor langt feminiseringen av Norge er kommet. Hva skulle disse soldatene egentlig ha sagt da de ble intervjuet? Kanskje de burde sagt noe svada slikt som f.eks. ”at vi føler at frigjøringen av afghanske kvinner er en viktig og en riktig ting å gjøre. Og derfor gjør vi vår plikt her i dette landet?” Å nei, vi må ikke glemme at krig, enten man liker det eller ikke, det er mannens domene! Disse soldatene kommer fra feministlandet Norge, hvor menn skal klemme småunger og trille barnevogna. Men når menn oppfører seg som mannfolk og soldater, da klikker det plutselig for alle disse kontorfolka i forsvaret. Og ikke minst for vår forsvarsminister!

Personlig er jeg glad for at vi fortsatt har soldater vi kan stole på. Som er skikkelige krigere – og ikke slike puslinger som Lysbakken & Co, som driver med disse kvinne- og mannspanelene sine. Eller disse urbane, velutdannede, barnevogntrillende kaffelatte drikkende pysene. Der de presenteres som gjennomsnittsnordmannen.  Og en bør i alle fall ikke bli overrasket at en kamp på liv og død, det oppleves veldig sterkt, ja som adrenalinkick, og som helt sikkert setter sex i skyggen.

Telemarksbataljonen 011010

Sendt 1.10.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 153 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015