header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlDet er sykt. Her kommer, hjelpe og trøste, melding om at politiet i landets tredje største by, Trondheim, må stenge dørene på grunn av pengemangel. Regjeringen må ønske som politimester Bastians i Kardemomme by, at ”alle er snille og greie”. Det er de ikke, i alle fall ikke i trønderhovedstaden.

Pengemangelen er prekær i alt som har med vår sikkerhet å gjøre. I Forsvaret er situasjonen dramatisk, det snaugnages på alle felt. Dette er en villet politikk: vi skal brytes ned, mentalt og materielt, slik at vi ikke skal kunne sette oss til motverge mot flommen av innvandrere og deres økende terrorvirksomhet, i vårt land og i våre nærområder. For å få fart i sakene har den helsprø justisministeren nå gått inn for å gjøre Norge ekstra attraktivt som reisemål for muslimske barnefamilier på vandring. Er det én ting disse menneskene kan, så er det å produsere unger. De har derfor alltid noen å sende i forveien, eller skyve foran seg i køen. Så er det Norges sak å fø dem opp, til de kommer i stridsdyktig alder.

Hadde opposisjonspolitikerne hatt ryggrad, ville de stått opp og forlangt at vi, for å avhjelpe den åpenbart akutte pengemangelen, stanset u-hjelpen. Første post burde være finansieringen av de palestinske morderbandene, som nå har ført geriljakrig mot Europa i førti år, i innbitt forbannelse over at vi ikke hjelper dem med å myrde jødene, og utslette staten Israel.  En milliard for året betaler vi disse udyrene, som er helt avhengige av oss ”vantro” for å overleve.  Vi burde ikke gitt dem ett øre.Hver gang vi står mer eller mindre med buksene nede i sikkerhetskontrollen på våre flyplasser bør vi minnes hvem vi har å takke for fornedrelsen, og reflektere litt over hva det koster samfunnet.

Sykt 061010

Sendt 6.10.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 386 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015