header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Norvald Aasen
6983 Kvammen                                                                                                   20. juli 2011
Tel: 57 73 18 44

Om Noreg var ein rettsstat, Jens Stoltenberg, osv.

aasenEg har vorte fortald at du har teke av folket sine pengar for å gi 20 millionar kroner til organisasjonen sos-rasisme. Det vert også fortalt at den same org. også har svindla til seg millionsummar. Om dette er rett så vil eg hevde at du som statsminister burde vore stilt personleg til ansvar for misbruk av folket sine pengar til slike føremål. Om Noreg hadde vore ein rettsstat så ville truleg dette vorte aktuelt, men de veit at de kan gjere nett som de vil utan at det får fylgjer for dykk. Dykkar nettverk gjer at vanlege menneske ikkje når fram med klager på dykk. Du bryr deg ikkje eingong med å svare på breva som vi sender til deg!

Organisasjonar som blitz, sos-rasisme og kva dei kallar seg alle desse som de har etablert til støtte for dykkar politikk, har som føremål å hindre folket i å gi tilkjenne motstand mot øydelegginga av vår nasjon og vår nasjonalstat. Dei har vore sponsa med millionsummar gjennom åra og har vore tilgodesett på ymse anna vis. Mange har dessutan sett på desse organisasjonane som ein slags familieføretak då eliten sjølve har bidrege med avkom og familiemedlemar til slike rampemiljø. Gateslag og øydeleggingar i stor stil har ikkje eingong ført til påtale og straff for rampen. Storberget manna seg etter eit slikt gateslag opp til å seie at ”slik vil vi ikkje ha det!” Jau, Jens Stoltenberg, det er slik de vil ha det, for det er med på å halde vanlege folk tause og lamslegne av frykt. Og det er slik alle totalitære styre og regimer fungerar, også den siste Sovjetstat.

Om det er rampen som styrer regjering og ulike politiske grupper, eller om det er omvendt, så er resultatet det same for folket og fedrelandet. Masseinnvandringa og den multietniske heksegryta, med motsetnadar, vald og drap, er tydelegvis så viktig å halde i gang at alle midlar vert nytta, også det å etablere såkalla ”kulturmiljø” som med vald og trugsmål hindrar vanlege menneske i å protestere mot sin eigen undergang. Etter mi meining så er dagens politikarar og andre  68-arar på dei fleste felt totalt uskikka til å styre samfunnet. De veltar dykk i oljepengane som tilhøyrer folket. Det var lukka til 68-arane at dei fekk leike seg med denne rikdomen. Men elles så ser eg på det dei har skapt som vanstyre, rot og øydelegging.

Men som sagt, Jens, om Noreg var ein rettsstat så kunne vanstyret fått fylgjer for deg og andre politiske verhanar! Då hadde også folket, vår nasjon, fått styre og forme si eiga framtid!

Norvald Aasen

Sos-Rasisme-tilskott 270711

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 436 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015