header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlUbetydelig som jeg var, og er, vet sikkert FRP-leder Siv Jensen ikke at jeg ble ekskludert fra hennes parti for mer enn tyve år siden. Men hadde jeg fortsatt vært medlem, ville jeg protestert med ettertrykk mot å bli klassifisert som AUF-er. Og skulle damen, Gud forbyde, bli statsminister, vil jeg protestere dersom hun i et nytt anfall av politisk løsaktighet tar seg den frihet å klassifisere sine undersåtter en bloc som sosialister. Det er ikke bare alderen som gjør at jeg ikke passer i Arbeiderpartiets ungdomsfylking.

Betegnelsen fylking er et nøkkelord. AUF er en kamporganisasjon, og retorikken, holdningene og handlingsmønsteret bærer bud om klassekamp og meningsterror. Vi som prøvde å protestere mot invasjonen av fremmedkulturelle husker den brottsjøen av infame postkort som nettopp AUF, den gang ledet av Trond Giske, satte i verk, og der gjennomgangsmelodien var at vi “skulle hakkes til medister”. Det var ikke tomme ord: Ved hvert voldelig angrep var AUF-ere med i fremste linje. Politianmeldelser av “rasisme” var ett av trekkene i pågående sjikane, med politisk press fra partiets tungvektere på politi og påtalemakt for å trakassere oss til taushet.

Jeg skal ikke foregripe den forklaringen siktede i innledet straffesak har bebudet, men jeg tar neppe mye feil når jeg antar at nettopp AUFs holdning til innvandringen har vært medvirkende, om ikke utslagsgivende. AUF har vært spydspissen i kampen for å forandre landet vårt, i kampen mot “rasismen” som de har valgt å kalle motstanden mot å gjøre Norge til sosialkontor for menneskeheten. Så var da også mantraet til intervjuede overlevende fra Utøya at kampen mot “rasismen” skal fortsette.

Angrepet på regjeringsbygningen, og drapene på Utøya, viser at det landssvik vi er vitner til har skapt motsetninger som vi ikke har opplevd i Norge siden sosialistenes førrevolusjonære periode i 20- og 30-årene. Innvandringspolitikken provoserer nordmenn som andre europeere til desperate aksjoner.

Utøya 300711

Sendt 12.8.11 til:
“Alle” norske aviser. De norske politiske parti.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2348 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015