garforsJa hva skal en tro om våre politikere som har lagt hele landet åpent for voldtekter, rov og ran? Her forleden fikk de direkte anskuelsesundervisning i hva en nokså uforsvarlig asylinnvandringspolitikk fører til. Alt festet til video, av Stortingets egne overvåkningskameraer, og rett utafor deres egen arbeidsplass. Men det er vel heller tvilsomt at det gir noe særlig inntrykk på disse folka som for lengst har sovna, og gitt opp all kamp for folk og fedreland?

Denne saken er så hårreisende og strider mot enhver form for sunn fornuft og rettferdighetssans. Og vi kunne neste dag lese i avisene at en mann i tenårene av afrikansk opprinnelse gikk til aksjon ved 02.30-tiden, og med flere personer som tilskuere. Ja der selv sikkerhetsvaktene kunne se hele opptrinnet, uten at en eneste av disse grep inn! Denne asylsøkeren (barnet, for han var 15 år) ble litt senere pågrepet foran hovedinngangen til Stortinget, og kjørt til avhør på politihuset. Men dessverre, så har offeret, ei stakkars beruset kvinne, som fikk føle ”litt afrikansk berikelse” ikke meldt seg.

Hvor absurd og kynisk er det egentlig blitt i dette landet? Skal ikke sikkerhetsfolka på Stortinget gripe inn når de ser at ei ung kvinne blir voldtatt rett utafor inngangsporten? Jeg kan ikke fatte og begripe at noe skal tale for at sikkerhetsvakter har et slikt strengt mandat, og som IKKE tillater dem å gripe inn, når de ser slike uhyrligheter rett utafor egen arbeidsplass. Hva skal da til for å disse folka skal gå til aksjon? Er også mord utelukket for reaksjon fra disse folka? Vil gjerne ha et vettig svar på dette fra Stortingets sikkerhetssjef!
Eller er de kanskje redde for at politiforbundet skal protestere på at de går dem i næringen? Og at dette kanskje er brudd på enhetspolitiets hellige, allmektige og ukrenkelige maktmonopol? Og som etter min mening er mye av grunnen til at vi har fått slike absurde tilstander her til lands. Jeg blir kvalm!

Voldtekt utafor Stortinget 210711

Sendt 12.8.11 til:
“Alle” norske aviser. De norske politiske parti. Biskopene.